Libnet.ro
UNICEF

20:15

Steaua-CFR Cluj 3-0. Victorie cu frana de mana trasa

Online Sport Online Sport,
Steaua-CFR Cluj 3-0. Victorie cu frana de mana trasa

Steaua s-a impus fara niciun fel de probleme, scor 3-0, in fata lui CFR Cluj, oaspetii reusind sa expedieze un singur sut pe spatiul portii lui Tatarusanu, inatacabila pe parcursul celor 90 de minute. Piovaccari, cu un gol de atacant vero, Adi Popa si Cristi Tanase, autorii celor trei goluri. continuă pe Online Sport

Steaua - CFR Cluj: 3-0. Victorie de moral pentru ros-albastri, care sunt gata de lupta cu Legia. Renegatul Piovaccari a marcat pentru prima data in Liga I

Steaua - CFR Cluj: 3-0 / Steaua s-a impus categoric in meciul cu CFR Cluj si a castigat partida cu scor de masa verde, disputata pe teren propriu, in cadrul etapei cu numarul cinci.

Steaua - CFR Cluj: 3-0. Victorie de moral pentru ros-albastri, care sunt gata de lupta cu Legia

Steaua - CFR Cluj: 3-0 / Steaua s-a impus categoric in meciul cu CFR Cluj si a castigat partida cu scor de masa verde, disputata pe teren propriu, in cadrul etapei cu numarul cinci.

Steaua - CFR Cluj. Motivatiile lui Petre Grigoras la echipa din Ardeal: Vreau primul meu trofeu!

Steaua - CFR Cluj / Petre Grigoras va debuta oficial pe banca tehnica a lui CFR Cluj in meciul cu Steaua, programat sambata pe stadionul din Ghencea si transmis de DigiSport1 21.

Steaua - CFR Cluj. Cadu a fost reprimit in lotul feroviarilor. Cum prefateaza portughezul meciul cu ros-albastrii

Steaua - CFR Cluj / Steaua disputa sambata etapa a V-a, impotriva celor de la CFR Cluj. Partida se va juca pe stadionul din Ghencea, incepand cu ora 21. 30 si va fi transmisa de DigiSport1.

Piovaccari se teme de CFR Cluj: Ne pot pune probleme

Chiar daca nu a impresionat inca la Steaua, Federico Piovaccari a citit bine fotbalul romanesc de la sosirea in Ghencea si anticipeaza un meci greu, sambata seara LIVE pe Onlinesport. ro de la ora 20:30, contra rivalilor de la CFR Cluj. CFR este echipa care ne poate pune cele mai multe probleme. Au jucatori cunoscuti si am vazut ca au in lot doi sau trei italieni, a spus Piovaccari la Digi Sport. Italianul imprumutat de Steaua de la Sampdoria mai spune ca vrea sa se integreze in lotul Stelei si sa marcheze cat mai multe goluri pentru noua sa echipa. Ceea ce facem la antrenamente facem bine si acest lucru se vede pe teren. Vreau sa ma integrez in echipa si sa marchez goluri, a adaugat italianul din atacul campioanei.

MM cheama suporterii la stadion cu CFR Cluj

Mihai Stoica, managerul general al clubului Steaua, a lansat, sambata, un apel catre suporterii stelisti prin care ii cheama pe acestia la stadion pentru partida cu CFR Cluj. Meciul este programat sambata seara de la ora 21:30 si va fi LIVE TEXT pe Onlinesport. ro .

Paszkany a investit 100 de milioane de euro la CFR Cluj

Arpad Paszkany, patronul de la CFR Cluj, a tinut sa anunte vineri, intr-o scrisoare deschisa, sumele pe care le-a investit in 10 ani la echipa. Cifrele sunt auditate si se depasesc cu putin 100 de milioane de euro.

Scrisoare deschisa catre suporterii echipei CFR Cluj: Suporterii nostri ar putea lua exemplul suporterilor U-isti pentru care am toata admiratia

Arpad Pazkany, finantatorul CFR Cluj, a publicat vineri, 16 august, pe site-ul CFR Cluj o scrisoare deschisa fanilor echipe in care face o serie de lamuriri legate de schimbarea deasa a antrenorilor.

Cadu, reprimit in lotul CFR-ului inaintea meciului cu Steaua

Ricardo Cadu, jucator scos din lotul formatiei CFR Cluj de fostul antrenor Mircea Rednic, a fost reprimit la echipa inaintea primului meci sustinut de Petre Grigoras pe banca tehnica a ardelenilor.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )