Libnet.ro
UNICEF

17:30

Steaua - Chelsea 0-4. A doua infrangere consecutiva a ros-albastrilor in Liga Campionilor

Antena3 Antena3,
Steaua - Chelsea 0-4. A doua infrangere consecutiva a ros-albastrilor in Liga Campionilor

Stelistii si-au anuntat ambitia de a se califica in optimile de finala ale Ligii Campionilor, dar, dupa doua etape, ros-albastrii se afla pe ultimul loc in grupa E, fara vreun punct sau gol marcat. in. continuă pe Antena3

Live TEXT Steaua - Chelsea (21.45): Ros-albastrii vor victoria cu granzii Europei. ...

Steaua intalneste in aceasta seara Chelsea Londra, pe Arena Nationala, incepand cu ora 21. 45, in cea de a doua etapa a grupelor Ligii Campionilor. Elevii lui Reghecampf isi doresc un egal sau o victorie in aceasta seara, dupa ce in primul meci al Ligii au pierdut cu 0-3, in Germania, in fata lui Schalke. Live Text Steaua - Chelsea 21. 45, Arena Nationala), difuzare TV: TVR 1, Digi Sport 1, Dolce Sport 1, livetext: romanialibera. ro Reghecampf si-a menajat jucatorii in ultima etapa din Liga I, .

Hotarare de ultim moment luata de organizatorii meciului Steaua-Chelsea pentru a proteja iarba Arenei Nationale

Din cauza ploilor abundente care au cazut in ultimele doua zile in Bucuresti, organizatorii partidei Steaua-Chelsea au decis sa rabateze acoperisul Arenei Nationale pentru a proteja suprafata de joc.

Echipele de start la Steaua - Chelsea

Apasati aici pentru a vedea echipele care vor intra pe teren, marti seara, in meciul Steaua - Chelsea din Champions League: .

Steaua - Chelsea: Peste 900 jandarmi vor asigura ordinea publica.

Fortele de ordine la meciul Steaua - Chelsea, din grupe E a Ligii Campionilor, vor numara peste 900 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei, conform Mediafax. Accesul spectatorilor in stadion se va face incepand cu ora 19. 15 doar pe baza de bilete si invitatii. Meciul Steaua - Chelsea, se va disputa pe Arena Nationala, marti, incepand cu ora 21. Pentru a evita aglomeratia in jurul punctelor de intrare in stadion, Jandarmeria Capitalei recomanda suporterilor sa vina din timp, incepand .

Steaua - Chelsea nu se va disputa cu casa inchisa. Ce masuri au luat stelistii pentru a umple stadionul

Meciul Steaua - Chelsea, de marti ora 21:45, din Liga Campionilor, nu a suscitat un interes major din partea suporterilor romani.

Steaua - Chelsea nu se va disputa cu casa inchisa

Meciul Steaua - Chelsea, de marti ora 21:45, din Liga Campionilor, nu a suscitat un interes major din partea suporterilor romani.

Liga Campionilor: Steaua a fost invinsa de Chelsea cu 4-0

Campioana Romaniei, Steaua Bucuresti, a inregistrat a doua infrangere consecutiva in grupa E a Ligii Campionilor, dupa ce a fost invinsa, marti, pe Arena Nationala, cu scorul de 4-0, de echipa engleza .

VIDEO Steaua - Chelsea 0-4: Steaua, rege in tara orbilor, saraca la masa bogatilor

Campioana Romaniei face legea pe teren, in fata unor adversari precum Sageata Navodari, unde jumatate din echipa e impresariata de sotia antrenorului, dar e din alt film in cea mai tare competitie intercluburi din lume. Dupa 0-3 cu Schalke, ros-albastrii au fost facuti KO, acasa, de trupa pregatita de Mourinho.

LIVE Text Steaua - Chelsea (21:45)/ Filip, titular - Cele doua echipe

Dupa ce a pierdut pe propriul teren cu Basel, Chelsea a venit la Bucuresti cu gandul clar de a o invinge pe Steaua. Vom juca mai bine decat am facut-o in Germania, contra lui Schalke, a precizat Laurentiu Reghecampf, antrenorul campioanei Romaniei. Steaua vs Chelsea va incepe la ora 21:45, urmand sa fie in direct pe TVR, Digisport 1, Dolcesport 1 si LiveText pe HotNews. ro.

Dan Petrescu despre Steaua - Chelsea: Va fi un meci echilibrat

Fostul fundas al echipei nationale si al celor doua formatii care se vor infrunta, marti seara, pe Arena Nationala este de parere ca meciul dintre Steaua si Chelsea va fi unul echilibrat si ca echipa din Ghencea va avea sansa ei.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )