Libnet.ro
UNICEF

13:15

Steaua invinge Petrolul Ploiesti si SE CALIFICA in finala Cupei Romaniei

Antena3 Antena3,
Steaua invinge Petrolul Ploiesti si SE CALIFICA in finala Cupei Romaniei

Formatia Steaua a invins, joi seara, pe Arena Nationala, cu scorul de 3-1 2-0), echipa Petrolul Ploiesti, in mansa secunda a semifinalelor Cupei Romaniei-Timisoreana si s-a calificat in ultimul act al. continuă pe Antena3

Steaua invinge Petrolul Ploiesti si SE CALIFICA in semifinalele Cupei Romaniei

Formatia Steaua a invins, joi seara, pe Arena Nationala, cu scorul de 3-1 2-0), echipa Petrolul Ploiesti, in mansa secunda a semifinalelor Cupei Romaniei-Timisoreana si s-a calificat in ultimul act al.

Steaua merge fara emotii in finala Cupei Romaniei

Steaua a invins Petrolul, joi seara, scor 3-1, in mansa retur a semifinalelor Cupei Romaniei. Golul inscris de Alex Chipciu in primul meci, incheiat 1-1, a contat mult pentru ros-albastri. La fel, capitanul Geraldo Alves nu a putut evolua pentru Petrolul si formatia campioana a speculat harababura din apararea lupilor, transand calificarea inca din prima parte. U Cluj si Steaua sunt cele doua formatii calificate in ultimul act al competitiei. Finala Cupei Romaniei se va disputa pe 31 mai 2015, pe Cluj Arena.

Steaua s-a calificat in finala Cupei Romaniei

Formatia Steaua a invins, joi seara, pe Arena Nationala, cu scorul de 3-1 2-0), echipa Petrolul Ploiesti, in mansa secunda a semifinalelor Cupei Romaniei-Timisoreana si s-a calificat in ultimul act al competitiei, potrivit Mediafax.

Cupa Romaniei Steaua invinge Petrolul cu 3-1 si va juca finala cu U Cluj/ Petrolistii, de nerecunoscut

Steaua s-a calificat in finala Cupei Romaniei dupa ce a invins pe Petrolul, cu 3-1. In tur scorul a fost 1-1. Adi Popa min 20), Gabi Iancu min 32) si Cristi Tanase min 68) cu o superexecutie, au consintit o victorie fara dubii si mult mai lejera decat se asteptau si cei mai optimisti suporteri ai FCSB. Mircea Rednic acuza jucatorii dupa 1-3 cu Steaua: Teixeira n-a fost pe cel pe care il stiam. S-au facut greseli inadmisibile! GSP).

BC Mures si BC Timisoara, in finala Cupei Romaniei

Echipele de baschet masculin BC Mures si BC Timisoara vor disputa finala Cupei Romaniei, dupa ce au eliminat, joi, in semifinale, in cadrul Turneului Final Four de la Pitesti, formatile CSU Atlassib Sibiu,.

Meciul finalului de sezon a dezamagit crunt: Steaua, in finala Cupei Romaniei. Cand si unde se va juca partida

Dupa o dubla insipida in prima semifinala, disputata de Universitatea Cluj si CFR, returul celui de al doilea meci din semifinale s-a transformat intr-o partida in care pe teren a existat o singura echipa.

U Cluj avanseaza in finala Cupei Insolventei

Cu un picior in Liga a 2-a, Universitatea a acces in ultimul act al Cupei Romaniei, dupa o pauza de 50 de ani, in sezonul in care Clujul ar putea ramane fara echipa pe prima scena. Dupa 0-0 in tur, U si CFR au avut nevoie de lovituri de departajare pentru se stabili prima finalista a unei competitii ce a avut in semifinale nu mai putin de 3 echipe insolvente, fara drept de participare in cupele europene. U Cluj s-a impus la loviturile de departajare, scor final 4-2. Ionut Larie si Petrucci au ratat la executarea loviturilor de la 11 metri.

Eugen Trica a demisionat dupa ce echipa sa, CFR Cluj, a fost eliminata din semifinalele Cupei Romaniei

CFR Cluj a ramas fara antrenor. Eugen Trica si-a dat demisia dupa ratarea finalei Cupei Romaniei, potrivit site-ului oficial al CFR Cluj. Joi, Eugen Trica a renuntat la pozitia sa de la echipa, din.

Petrolul, urmatoarea mare echipa care risca sa dispara: Rachita a anuntat ca situatia clubului e catastrofala

Petrolul e la un pas de a juca finala Cupei Romaniei, in conditiile in care, joi ora 21. 30, Pro TV), e programat returul din semifinale cu Steaua. Problemele lupilor sunt insa foarte grave si nu se vor rezolva, nici daca prahovenii vor lua trofeul.

Universitatea Cluj, in finala Cupei. U, aproape de o performanta ce dateaza de o jumatate de secol

La 50 de ani de la castigarea unicei Cupe a Romaniei din istoria sa, Universitatea Cluj are sansa de a repeta performanta, dupa victoria din semifinale, contra lui CFR Cluj. Derby-ul Clujului a fost unul tensionat .

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )