Libnet.ro
UNICEF

13:00

Steaua invinge Petrolul Ploiesti si SE CALIFICA in semifinalele Cupei Romaniei

Antena3 Antena3,
Steaua invinge Petrolul Ploiesti si SE CALIFICA in semifinalele Cupei Romaniei

Formatia Steaua a invins, joi seara, pe Arena Nationala, cu scorul de 3-1 2-0), echipa Petrolul Ploiesti, in mansa secunda a semifinalelor Cupei Romaniei-Timisoreana si s-a calificat in ultimul act al. continuă pe Antena3

Steaua invinge Petrolul Ploiesti si SE CALIFICA in finala Cupei Romaniei

Formatia Steaua a invins, joi seara, pe Arena Nationala, cu scorul de 3-1 2-0), echipa Petrolul Ploiesti, in mansa secunda a semifinalelor Cupei Romaniei-Timisoreana si s-a calificat in ultimul act al.

Cupa Romaniei Steaua invinge Petrolul cu 3-1 si va juca finala cu U Cluj/ Petrolistii, de nerecunoscut

Steaua s-a calificat in finala Cupei Romaniei dupa ce a invins pe Petrolul, cu 3-1. In tur scorul a fost 1-1. Adi Popa min 20), Gabi Iancu min 32) si Cristi Tanase min 68) cu o superexecutie, au consintit o victorie fara dubii si mult mai lejera decat se asteptau si cei mai optimisti suporteri ai FCSB. Mircea Rednic acuza jucatorii dupa 1-3 cu Steaua: Teixeira n-a fost pe cel pe care il stiam. S-au facut greseli inadmisibile! GSP).

Steaua s-a calificat in finala Cupei Romaniei

Formatia Steaua a invins, joi seara, pe Arena Nationala, cu scorul de 3-1 2-0), echipa Petrolul Ploiesti, in mansa secunda a semifinalelor Cupei Romaniei-Timisoreana si s-a calificat in ultimul act al competitiei, potrivit Mediafax.

Eugen Trica a demisionat dupa ce echipa sa, CFR Cluj, a fost eliminata din semifinalele Cupei Romaniei

CFR Cluj a ramas fara antrenor. Eugen Trica si-a dat demisia dupa ratarea finalei Cupei Romaniei, potrivit site-ului oficial al CFR Cluj. Joi, Eugen Trica a renuntat la pozitia sa de la echipa, din.

Steaua merge fara emotii in finala Cupei Romaniei

Steaua a invins Petrolul, joi seara, scor 3-1, in mansa retur a semifinalelor Cupei Romaniei. Golul inscris de Alex Chipciu in primul meci, incheiat 1-1, a contat mult pentru ros-albastri. La fel, capitanul Geraldo Alves nu a putut evolua pentru Petrolul si formatia campioana a speculat harababura din apararea lupilor, transand calificarea inca din prima parte. U Cluj si Steaua sunt cele doua formatii calificate in ultimul act al competitiei. Finala Cupei Romaniei se va disputa pe 31 mai 2015, pe Cluj Arena.

BC Mures si BC Timisoara, in finala Cupei Romaniei

Echipele de baschet masculin BC Mures si BC Timisoara vor disputa finala Cupei Romaniei, dupa ce au eliminat, joi, in semifinale, in cadrul Turneului Final Four de la Pitesti, formatile CSU Atlassib Sibiu,.

Steaua Petrolul, joi, ora 21.30, Pro TV, 1-1 in tur. Campioana, fara trei oameni de baza, Chipciu, Arlauskis si Varela

Primii doi jucatori de export ai ros-albastrilor, Alex Chipciu si Fernando Varela, nu vor juca joi contra Petrolului in meciul decisiv din semifinalele Cupei Romaniei. Partida are loc pe Arena Nationala si sunt asteptati 10. 000 de spectatori.

Costel Galca: Vom profita de faptul ca Petrolul trebuie sa inscrie

Costel Galca, antrenorul FC Steaua, a spus ca echipa sa va profita, in semifinalele Cupei Romaniei, la meciul cu Petrolul, de faptul cu adversarii vor fi obligati sa inscrie pentru a nu fi eliminati.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2067 seconds )