Libnet.ro
UNICEF

13:45

Steaua a pierdut clar primul meci din Liga Campionilor, 0-3 cu Schalke

Antena3 Antena3,
Steaua a pierdut clar primul meci din Liga Campionilor, 0-3 cu Schalke

Steaua debutat cu stangul in grupa E a Ligii Campionilor, fiind invinsa la Gelsenkirchen de Schalke 04, scor 0-3. Toate golurile germanilor au venit in repriza a doua, in ultimele 30 de minute ale intalnirii,. continuă pe Antena3

Steaua s-a saturat sa fie ratusca cea urata din Liga Campionilor: echipa lui Reghe detine numai recorduri negative

Schalke Steaua miercuri, ora 21. 45, Digi Sport 1, Dolce Sport 1) ar trebui sa fie primul pas spre o performanta unica pentru un club din Liga I: accederea in primavara Ligii.

Dragomir: Steaua aduna peste zece puncte in Liga Campionilor daca reuseste sa nu piarda partida cu Schalke de miercuri

Steaua are sanse sa adune zece puncte in grupa E a LigiiCampionilor daca nu pierde prima partida, de miercuri, cu Schalke o4, a declarat presedintele LPF, Dumitru Dragomir. Ar fi o cinste pentru Romania.

Steaua si-a depasit cu 4.5 milioane de euro bugetul pe acest an. La cat mai poate spera din Liga Campionilor

In acest moment, prin calificarea in grupele Ligii Campionilor si vanzarile din bilete, Steaua si-a depasit bugetul anual cu 4,5 milioane.

Ce au facut adversarii Stelei din Liga Campionilor: Schalke vrea sa realizeze un hattrick cu echipa lui Reghe. Chelsea e la pamant cu Mourinho pe banca

Adevarul prezinta ultimele stiri despre formatiile cu care campioana Romaniei va da piept in cea mai tare competitie intercluburi din lume. Miercuri se va disputa Schalke - Steaua ora 21. 45, Digi Sport 1 si Dolce Sport 1).

Live TEXT Schalke 04 - Steaua 21.45: Totul despre meciul ros-albastrilor in Liga Campionilor.

Steaua intalneste in aceasta seara, de la ora 21. 45, in primul sau meci din actuala editie a Ligii Campionilor, echipa germana Schalke 04. Nemtii anunta ca vor dezlantui infernul pe propriul stadion, in fata a peste 50. 000 suporteri, in timp ce campioana Romaniei vrea sa debuteze cu victorie, asteptand aceasta ocazie de cinci ani de zile. Meciul Schalke 04 - Steaua va fi disponibil, incepand cu 21. 45, live text pe romanialibera. ro, sau la tv: Digi Sport1, Dolce Sport1. Pregatirile pentru .

Liga Campionilor a debutat cu un nou recod. Vezi cate goluri s-au inscris marti seara.

Liga Campionilor a stabilit un nou record in debutul de marti seara. In prima zi a competitiei s-au inscris 30 de goluri, cu cinci mai multe decat in meciurile disputate in sezonul 2000-2001, potrivit site-ului oficial al UEFA, citat de Mediafax. Marti seara s-a realizat o medie de 3,75 goluri pe meci, fiind cea mai prolifica prima zi de la trecerea in noul format al Ligii Campionilor, in editia 1999-2000. Vezi si Rezultate coplesitoare in Liga Campionilor: Turcii, desfiintati de Real Madrid.

O echipa cu jucatori imprumutati se lupta cu fortele Europei sau obligatie versus investitie. Cu cine se ia la trantaSteaua in Liga Campionilor la tineret

In premiera, din acest sezon, forul fotbalistic european a decis sa organizeze un turneu oglinda cu Liga Campionilor, la care sa participe reprezentantele echipelor calificate in cea mai tare competitie intercluburi.

Liga Campionilor: Real Madrid a facut scorul serii la Istanbul. Surpriza la Copenhaga

Real Madrid a reusit scorul serii in Liga Campionilor, impunandu-se cu 6-1 in fata lui Galatasaray, chiar la Istanbul, in grupa B a competitiei. Cristiano Ronaldo a inscris un hattrick, Karim Benzema a contribuit.

Dolarul, in primul declin din ultimele cinci saptamani

Dolarul a consemnat, in intervalul 9-13 septembrie, pe pietele externe, primul declin din ultimele cinci saptamani, fata de euro, in conditiile in care publicarea unor date sub asteptari privind economia SUA a determinat investitorii sa-si reduca pariurile pe o reducere agresiva a stimulentelor monetare de catre Federal Reserve in reuniunea de saptamana aceasta.

Reactiile dupa infrangerea inregistrata de Steaua in deplasarea de la Schalke

Steaua a pierdut primul meci din Grupa E Champions League, fiind invinsa cu scorul de 3-0 de catre Schalke. Nemtii au castigat partida disputata acasa, gratie golurilor inscrise de Atsuto Uchida 67), Kevin-Prince Boateng 78) si Julian Draxler 85).

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )