Libnet.ro
UNICEF

21:45

Steaua, ultima calificata in semifinalele Cupei Ligii

România Liberă România Liberă,
Steaua, ultima calificata in semifinalele Cupei Ligii

Steaua Bucuresti este ultima echipa care a obtinut calificarea in semifinalele Cupei Ligii Adeplast. Campioana Romaniei a trecut de CSMS Iasi cu scorul de 3-0. continuă pe România Liberă

Pandurii Targu Jiu, prima calificata in semifinalele Cupei Ligii

Echipa Pandurii Targu Jiu s-a calificat in semifinalele Cupei Ligii dupa ce a invins, vineri seara, cu 2-0, pe Otelul Galati, pe teren propriu, in primul meci din sferturile de finala ale competitiei.

Astra se califica la pas in semifinalele Cupei Ligii

Echipa Astra Giurgiu a depasit fara probleme pe Viitorul, cu 3-1 3-0) si s-a calificat in semifinalele Cupei Ligii.

Dinamo elimina U Cluj la penalty-uri si merge in semifinalele Cupei Ligii

La capatul unui meci extrem de anost disputat pe un teren greu si in conditii de ceata, Dinamo s-a calificat in fata Universitatii Cluj la loviturile de departajare si va juca in semifinalele Cupei Ligii.

Astra Giurgu a invins FC Viitorul, scor 3-1, si s-a calificat in semifinalele Cupei Ligii

Formatia Astra Giurgiu s-a calificat in semifinalele Cupei Ligii, dupa ce a invins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 3-0), echipa FC Viitorul, in sferturile de finala ale competitiei. Pentru Astra.

Dinamo s-a calificat in semifinalele Cupei Ligii, dupa 3-2 cu Universitatea Cluj

Dinamo s-a calificat in semifinalele Cupei Ligii dupa ce a invins, sambata, pe teren propriu, scor 3-2 la loviturile de departajare, Universitatea Cluj, in sferturile de finala ale competitiei. La finalul.

Pandurii a invins Otelul si s-a calificat in semifinalele Cupei Ligii

Pandurii a reusit sa se califice in semifinalele Cupei Ligii Adeplast, dupa ce a imvins pe teren propriu, cu scorul de 2-0, formatia Otelul Galati.

Steaua straluceste in ceata si se califica in semifinalele Cupei Ligii

Steaua a trecut repede peste eliminarea din Europa League si s-a impus cu 3-0 in fata celor de la CSMS Iasi in ultimul sfert de finala ale Cupei Ligii.

Steaua a tras cortina peste fotbalul romanesc, calificandu-se in semifinalele Cupei Ligii

Steaua a invins cu 3-0, in deplasare, pe CSMS Iasi, in sferturile Cupei Ligii Adeplast si s-a calificat in semifinale. Doua dintre golurile stelistilor au fost marcate, in premiera, de doi jucatori care nu mai inscrisesera pana acum in tricoul ros-albastru.

FC Viitorul, eliminata din sferturile Cupei Ligii

FC Viitorul a fost eliminata din sferturile Cupei Ligii Adeplast, dupa ce a pierdut meciul cu Astra Giurgiu, disputat in deplasare.

UPDATE. Cupa Ligii: Cine a trecut de sferturi si a incasat cei 50.000 euro

Formatia Pandurii Targu Jiu este prima calificata in semifinalele Cupei Ligii. Alte trei echipe i se vor alatura in urma meciurilor de sambata si duminica.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )