Libnet.ro
UNICEF

07:15

FC Viitorul, eliminata din sferturile Cupei Ligii

România Liberă România Liberă,
FC Viitorul, eliminata din sferturile Cupei Ligii

FC Viitorul a fost eliminata din sferturile Cupei Ligii Adeplast, dupa ce a pierdut meciul cu Astra Giurgiu, disputat in deplasare. continuă pe România Liberă

Au inceput sferturile Cupei Ligii: avem prima semifinalista si dovada ca aceasta competitie nu intereseaza pe nimeni

Reinfiintata de presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal LPF), Gino Iorgulescu, Cupa Ligii isi va consuma ultimele patru partide din 2014 in acest weekend. Adevarul prezinta programul complet si rezultatele.

Steaua a tras cortina peste fotbalul romanesc, calificandu-se in semifinalele Cupei Ligii

Steaua a invins cu 3-0, in deplasare, pe CSMS Iasi, in sferturile Cupei Ligii Adeplast si s-a calificat in semifinale. Doua dintre golurile stelistilor au fost marcate, in premiera, de doi jucatori care nu mai inscrisesera pana acum in tricoul ros-albastru.

Astra Giurgu a invins FC Viitorul, scor 3-1, si s-a calificat in semifinalele Cupei Ligii

Formatia Astra Giurgiu s-a calificat in semifinalele Cupei Ligii, dupa ce a invins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 3-0), echipa FC Viitorul, in sferturile de finala ale competitiei. Pentru Astra.

Dinamo s-a calificat in semifinalele Cupei Ligii, dupa 3-2 cu Universitatea Cluj

Dinamo s-a calificat in semifinalele Cupei Ligii dupa ce a invins, sambata, pe teren propriu, scor 3-2 la loviturile de departajare, Universitatea Cluj, in sferturile de finala ale competitiei. La finalul.

Pandurii Targu Jiu, prima calificata in semifinalele Cupei Ligii

Echipa Pandurii Targu Jiu s-a calificat in semifinalele Cupei Ligii dupa ce a invins, vineri seara, cu 2-0, pe Otelul Galati, pe teren propriu, in primul meci din sferturile de finala ale competitiei.

Astra se califica la pas in semifinalele Cupei Ligii

Echipa Astra Giurgiu a depasit fara probleme pe Viitorul, cu 3-1 3-0) si s-a calificat in semifinalele Cupei Ligii.

Dinamo elimina U Cluj la penalty-uri si merge in semifinalele Cupei Ligii

La capatul unui meci extrem de anost disputat pe un teren greu si in conditii de ceata, Dinamo s-a calificat in fata Universitatii Cluj la loviturile de departajare si va juca in semifinalele Cupei Ligii.

Steaua straluceste in ceata si se califica in semifinalele Cupei Ligii

Steaua a trecut repede peste eliminarea din Europa League si s-a impus cu 3-0 in fata celor de la CSMS Iasi in ultimul sfert de finala ale Cupei Ligii.

Steaua, ultima calificata in semifinalele Cupei Ligii

Steaua Bucuresti este ultima echipa care a obtinut calificarea in semifinalele Cupei Ligii Adeplast. Campioana Romaniei a trecut de CSMS Iasi cu scorul de 3-0.

Pandurii a invins Otelul si s-a calificat in semifinalele Cupei Ligii

Pandurii a reusit sa se califice in semifinalele Cupei Ligii Adeplast, dupa ce a imvins pe teren propriu, cu scorul de 2-0, formatia Otelul Galati.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2187 seconds )