Libnet.ro
UNICEF

12:30

Stefan Banica Jr face anuntul SOC: Care a fost reactia Mihaelei Radulescu!

B1 B1,
Stefan Banica Jr face anuntul SOC: Care a fost reactia Mihaelei Radulescu!

Stefan Banica Jr. si Lavinia Parva traverseaza una din cele mai frumoase perioade ale relatiei lor: cei doi vor deveni in curand parinti. continuă pe B1

Ce s-a intamplat intre Andreea Marin si Lavinia Parva: E adevarat, Stefan Banica jr a fost doar spectator! (FOTO)

Stefan Banica Jr si-a surprins fanii in timpul unui concert de la finalul anului trecut, atunci cand a anuntat ca va deveni tata pentru a treia oara.

I se spune RAZBUNATORUL! Ce i-a facut STEFAN BANICA JR. fostei iubite: Femeile din viata lui au ramas toate FARA CUVINTE!

Stefan Banica Jr. a castigat procesul pe care i l-a deschis Camelia Constantinescu, fosta sa iubita si mama unuia dintre copiii sai. Camelia Constantinescu voia o pensie alimentara mai mare pentru fiul lor,.

Si-a dus prietenii la subsol, a taiat semnalul la telefon si apoi... Acesta e intregul ADEVAR: Gestul SOCANT facut de Stefan Banica Jr!

Stefan Banica Jr. a recurs la un gest inedit pentru a-si serba ziua de nastere. Cantaretul a implinit de curand 51 de ani, iar modul in care a sarbatorit i-a luat prin surprindere atat pe invitatii sai,.

SCANDAL la Antena 1: Delia si Stefan Banica Jr., DATI AFARA! E fara precedent...

Veste proasta pentru fanii emisiunii X Factor. Emisiunea nu se va mai produce din cauzaslabeloraudiente din sezonul trecut. Asta inseamna ca Delia, Stefan Banica Junior, Carlas Dreams si Horia.

Informatii SOCANTE au iesit la iveala, pentru PRIMA DATA: Stefan Banica Jr. si Mihai Bendeac AU RECUNOSCUT totul!

Mihai Bendeac s-a hotarat! isi doreste foarte mult un copil si va fi un tata exceptional. S-a vazut asta din modul in care a avut grija de nepotica Deliei si de copiii concurentilor veniti la.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )