Libnet.ro
UNICEF

17:30

Stefan Poienaru, trimis in judecata pentru frauda cu fonduri europene

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Stefan Poienaru, trimis in judecata pentru frauda cu fonduri europene

Procurori ai Directiei Nationale Anticoruptie - Sectia de combatere a coruptiei au dispus trimiterea in judecata, sub control judiciar, a lui Stefan Poienaru, administrator la doua firme, si a fiicei sale Maria-Ecaterina Valeanu-Traicu, asociat unic al uneia dintre firme, pentru frauda cu fonduri europene, arata un comunicat remis redactiei de DNA. continuă pe Ziarul Bursa

Administrator al unei firme agricole, trimis in judecata pentru frauda cu fonduri europene

Procurori ai Directiei Nationale Anticoruptie - Sectia de combatere a coruptiei au dispus trimiterea in judecata, sub control judiciar, a lui Stefan Poienaru, administrator la doua firme, si a fiicei sale Maria-Ecaterina Valeanu-Traicu, asociat unic al uneia dintre firme, pentru frauda cu fonduri europene, arata un comunicat remis redactiei de DNA.

DNA a finalizat ancheta. Stefan Poienaru, unul dintre cei mai instariti fermieri din Baragan, trimis in judecata, alaturi de fiica sa

Unul dintre cei mai instariti fermieri din Baragan a fost trimis in judecata, sub control judiciar, alaturi de fiica sa, de catre procurorii anticoruptie pentru ilegalitati cu fonduri europene. Dosarul a fost trimis magistratilor de la Tribunalul Calarasi.

Primul termen in dosarul Turceni-Rovinari are loc luni: Premierul Victor Ponta a fost trimis in judecata pentru 17 infractiuni

Luni incepe procesul lui Victor Ponta. Primul termen in dosarul Turceni-Rovinari va avea loc la Instanta Suprema, potrivit B1 TV. Premierul a fost trimis in judecata pentru 17 infractiuni de fals in inscrisuri.

Om de afaceri trimis in judecata pentru spalare de bani si trafic de influenta

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul Teritorial Constanta l-au trimis in judecata, in stare de arest preventiv, pe Costin Gabriel Socarici, administrator al unor societati comerciale, pentru trafic de influenta si spalare de bani.

Aurescu: Pentru mai multi refugiati, Romania are nevoie de fonduri europene

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a declarat Romania poate primi acum doar 1785 de refugiati, dar ca isi poate imbunatati capacitatile in viitor, fiind nevoie de fonduri europene.

Marius Stanescu trimis in judecata pentru evaziune fiscala

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Suceava au dispus trimiterea in judecata a inculpatului Marius Stanescu, reprezentant al unei intreprinderi familiale, sub aspectul savarsirii infractiunii de evaziune fiscala, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Reprezentantul al unei intreprinderi trimis in judecata pentru evaziune fiscala

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Suceava au dispus trimiterea in judecata a inculpatului Marius Stanescu, reprezentant al unei intreprinderi familiale, sub aspectul savarsirii infractiunii de evaziune fiscala, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Chiritoiu: Suntem mai atenti la achizitiile din fonduri europene si mai putin la fondurile nationale, ceea ce nu e o abordare foarte isteata

Noul pachet de legi privind achizitiile publice ar trebui sa aiba o abordare echilibrata, in prezent acordandu-se mai multa atentie achizitiilor publice din fonduri europene si mai putin celor din fonduri nationale, a declarat Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei.

Chiritoiu: Suntem mai atenti la achizitiile din fonduri europene si mai putin la fondurile nationale

Presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu, sustine ca noul pachet de legi privind achizitiile publice ar trebui sa aiba o abordare echilibrata, explicand ca in prezent se acorda mai multa atentie achizitiilor publice din fonduri europene.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1964 seconds )