Libnet.ro
UNICEF

01:05

Stela Popescu si Florin Piersic, aniversati la Antena 3. Momente unice cu cei doi maestri

Antena3 Antena3,
Stela Popescu si Florin Piersic, aniversati la Antena 3. Momente unice cu cei doi maestri

Antena 3 i-a sarbatorit, duminica, intr-o editie speciala realizata de Alessandra Stoicescu, pe doi maestri ai culturii romane: Stela Popescu si Florin Piersic. Stela PopescuStela Popescu s-a nascut intr-o. continuă pe Antena3

Florin Piersic a pus Antena 1 pe primul loc in audiente cu emisiunea Te pui cu blondele: cati romani l-au aniversat pe actor in fata micilor ecrane

Ajuns la 80 de ani, Florin Piersic a generat audiente considerabile pentru Antena 1, care a fost pe primul loc in toate targeturile cu show-ul Te pui cu blondele.

Florin Piersic Jr, prima fotografie cu bebelusul sau

Florin Piersic Jr. a edevenit de curand tata pentru a doua oara. Iubita lui, Andreea, a nascut in urma cu cateva saptamani un baietel pe care l-au numit Sasha, scrie Libertatea. Florin Piersic Jr a postat in.

Florin Piersic refuza oferta PSD de a intra in politica

Actorul Florin Piersic a declarat, duminica, pentru MEDIAFAX, ca a aflat ca PSD ar intentiona sa il propuna candidat la alegerile parlamentare, actorul precizand ca nu il intereseaza niciun partid politic,.

Florin Piersic, dupa ce PSD s-ar fi aratat interesat sa il propuna candidat la parlamentare: Nu ma intereseaza politica, la politicieni nici nu le spun multumesc, ca n-am de ce

Actorul Florin Piersic a declarat, duminica, pentru Mediafax, ca a aflat ca PSD ar intentiona sa il propuna candidat la alegerile parlamentare, actorul precizand ca nu il intereseaza niciun partid politic, iar politicienilor nici nu le spune multumesc, pentru ca nu are motive.

Florin Piersic, curtat de PSD: Nu ma intereseaza politica, la politicieni nici nu le spun multumesc, ca n-am de ce

Actorul Florin Piersic a declarat, duminica, ca a aflat ca PSD ar intentiona sa il propuna candidat la alegerile parlamentare, actorul precizand ca nu il intereseaza niciun partid politic, iar politicienilor nici nu le spune multumesc , pentru ca nu are motive.

Florin Piersic:Nu ma intereseaza politica; la politicieni nici nu le spun multumesc, ca n-am de ce

Florin Piersic:Nu ma intereseaza politica; la politicieni nici nu le spun multumesc, ca n-am de ce .

Amintiri amuzante cu Florin Piersic. Cum a improvizat marele actor o esarfa din steagul PCR

Indragitul actor Florin Piersic, aflat zilele acestea sub lumina reflectoarelor, la implinirea varstei de 80 de ani, a imprimat amintiri perene printre cei care l-au cunoscut. Un episod memorabil, care confirma spontaneitatea actorului, ni-l relateaza fostul director al Casei de Cultura a Sindicatelor din Buzau.

Florin Piersic a dezvaluit secretul la 80 de ani: cum a cucerit femeile cu care a impartit scena si viata

Florin Piersic si-a sarbatorit cea de-a 80-a aniversare pe scena Operei din Cluj. Spectacolul a fost total: piesa de teatru Peer Gynt, muzica, povesti, bancuri si cel mai mare secret al actorului: cum a reusit sa le faca aproape pe toate partenerele sale de scena sa-l iubeasca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2441 seconds )