Libnet.ro
UNICEF

17:30

Stela Popescu a murit. 20 de lucruri pe care nu le stiati despre Stela Popescu

Antena3 Antena3,
Stela Popescu a murit. 20 de lucruri pe care nu le stiati despre Stela Popescu

Stela Popescu a murit. Marea actrita a incetat din viata la varsta de 80 de ani. Artista a fost gasita moarta in curtea casei din Bucuresti. Are peste 55 de ani petrecuti pe scena. continuă pe Antena3

Stela Popescu a murit. 50 de lucruri pe care nu le stiai despre mare actrita

Stela Popescu a murit. Marea actrita a incetat din viata joi dupa-amiaza la varsta de 81 de ani. Stela Popescu a murit. in urma cu doar un an doamna comediei romanesti a dezvaluit 50 d.

Stela Popescu a murit. Reactiile breslei: Niciodata nu am vazut-o trista, deceptionata. Pentru mine nu a murit

Colegii de pe scena teatrului si vedete care au avut ocazia sa o cunoasca pe Stela Popescu si-au exprimat profunda tristete si regretul in fata pierderii actritei. Printre acestia se numara Florin Piersic, Mircea Diaconu, Margareta Paslaru, Andreea Esca si Mihaela Radulescu.

Stela Popescu a murit. SMURD: A fost gasita fara semne vitale. Politia Capitalei: inca nu am deschis dosar de moarte suspecta

Actrita Stela Popescu a murit, astazi, la varsta de 81 de ani. Actrita a fost gasita la ora 15. 50, de un echipaj SMURD, fara suflare, in propria casa.

Stela Popescu a murit. SMURD: A fost gasita fara semne vitale

Actrita Stela Popescu a murit, astazi, la varsta de 81 de ani. Actrita a fost gasita la ora 15. 50, de un echipaj SMURD, fara suflare, in propria casa.

De ce a murit Stela Popescu, cea mai iubita actrita a romanilor

Fiica adoptiva a acesteia a sunat la 112, dupa ce a gasit-o pe actrita cazuta in holul casei. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov a precizat ca.

Stela Popescu a murit fara lumanare. Ce se intampla cu cei care se sting in acest fel

Stela Popescu a murit. Marea actrita a incetat din viata la varsta de 81 de ani. Artista a fost gasita moarta, joi dupa-amiaza, la ora 15. 40, la casa sa din Bucuresti. Lumanarea aprinsa.

Stela Popescu a murit. O vecina a observat ceva neobisnuit in casa artistei

Ultima persoana cu care a vorbit a fost o vecina de-a ei. Stela Popescu i-a spus vecinei ca se simte rau, insa nu s-ar fi gandit ca in doar cateva ore se va.

Stela Popescu a murit. Actrita isi facuse planuri de Sarbatori: Am un program incarcat Avem turneu in Spania, ma duc sa imi vad nepotul!

Stela Popescu a murit. Actrita a fost gasita moarta in curtea casei sale. Vedeta avea 80 de ani si isi deja facuse planuri pentru Sarbatori. Din pacate nu a mai apucat sa se bucure de familia ei s.

Stela Popescu a murit. Mesajul emotionant pe care l-a transmis Mircea Diaconu

Stela Popescu a murit. Mircea Diaconu si-a exprimat regretul pentru decesul actritei Stela Popescu, declarand, joi, pentru Agentia de presa News. ro, ca artista a fost ca o flacara tot timpul,.

Stela Popescu a murit. Motivul pentru care actrita nu a dorit sa faca un copil

Stela Popescu a murit. Stela Popescu a marturisit ca motivul pentru care nu a adus pe lume copii a fost, defapt, dorinta regretatului ei sot de a convietui alaturi de ea in liniste si anumite traume pe care acesta le.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )