Libnet.ro
UNICEF

15:01

Stelian Tanase: Daca viitorul CA al TVR va fi unul politizat, nu vom putea lucra.

România Liberă România Liberă,
Stelian Tanase: Daca viitorul CA al TVR va fi unul politizat, nu vom putea lucra.

Directorul general interimar al SRTv, Stelian Tanase, a declarat, miercuri, la Comisia pentru cultura a Senatului, ca nu va putea sa lucreze cu viitorul Consiliu de Administratie daca acesta va fi unul politizat, informeaza Mediafax. Daca acest Consiliu va fi unul politizat, trimis spre alte criterii decat cele strict profesionale, nu o sa putem lucra. Aceasta regandire a statutului televiziunii publice pe care noi o facem acum nu se va putea aplica, a sustinut acesta. Tanase a participat, . continuă pe România Liberă

Directorul TVR Stelian Tanase a trimis ministrului Finantelor un proiect de majorare a taxei TV

Directorul general interimar al Televiziunii publice, Stelian Tanase, a transmis ministrului de Finante un proiect privind majorarea taxei TV si ii va prezenta aceasta propunere si premierului Victor Ponta, saptamana viitoare, dupa cum a spus el in timpul unor discutii ce au avut loc miercuri, la Parlament, potrivit Mediafax.

Prima masura a lui Stelian Tanase la TVR: majorarea taxei TV

Directoul interimar al SRTV, Stelian Tanase, a declarat miercuri ca a transmis ministrului de Finante, Daniel Chitoiu, un proiect privind majorarea taxei TV, care va fi prezentat si premierului Victor Ponta.

Stelian Tanase vrea sa majoreze taxa TV

Directorul general interimar al SRTv, Stelian Tanase, a transmis ministrului de Finante un proiect privind majorarea taxei TV, propunere pe care o va prezenta si premierului Victor Ponta in cursul saptamanii viitoare, conform Mediafax .

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )