Libnet.ro
UNICEF

10:00

Stelian Tanase, propunerea PNL la TVR.

România Liberă România Liberă,
Stelian Tanase, propunerea PNL la TVR.

UPDATE: Stelian Tanase este propunerea PNL pentru functia de PDG al TVR, potrivit unor surse citate de B1TV. Ramane de vazut daca PSD va vota aceasta propunere a liberarilor, cu toate ca presedintele Camerei Deputatilor spunea ca daca o vor vota si pe bunica daca o va propune PNL. --- UPDATE: Liderii PNL s-au reunit, joi, dupa sedinta Birourilor Permanente reunite ale Camerelor, intr-o sedinta in biroul presedintelui Senatului, Crin Antonescu, pentru a discuta pe tema nominalizarii la sefia . continuă pe România Liberă

VIDEO. Stelian Tanase, propunerea PNL la TVR.

UPDATE Stelian Tanase a fost confirmat, oficial, drept propunere a PNL pentru TVR, a declarat purtatorul de cuvant al PNL, Cristina Pocora, conform Mediafax. Stelian Tanase este rezervat in declaratii, dar nu un infirma varianta de a prelua TVR. Eu cunosc foarte multi politicieni. Am avut niste discutii, dupa tot ce s-a intamplat in Parlament, am recomandat si eu niste nume. Nu e nimic concret. Nu pot sa comentez daca mi s-a propus sau nu mie personal, a afrimat Stelian Tanase, .

Stelian Tanase, propunerea PNL la TVR.

Stelian Tanase este rezervat in declaratii, dar nu un infirma varianta de a preluat pentru TVR. Eu cunosc foarte multi politicieni. Am avut niste discutii, dupa tot ce s-a intamplat in Parlament, am recomandat si eu niste nume. Nu e nimic concret. Nu pot sa comentez daca mi s-a propus sau nu mie personal, a afrimat Stelian Tanase, intr-un dialog cu Romania libera. Ulterior, Stelian Tanase a revenit cu amanunte suplimentare. Intrebat daca a discutat cu Crin Antonescu, liderul PNL, .

Stelian Tanase, propunerea PNL pentru conducerea TVR

Liderii PNL ar fi convenit sa-l sustina pe Stelian Tanase pentru conducerea TVR, conform surselor de presa. --- * Update 14:43 Pocora: Stelian Tanase este propunerea oficiala a PNL pentru conducerea TVR.

Stelian Tanase, propunerea PNL la sefia TVR. Parlamentul se pronunta vineri

Update 14. 28 -Stelian Tanase a fost propus oficial la PNL sa preia conducerea interimara a TVR, informeaza un comunicat de presa al liberalilor. Propunerea urmeaza sa fie inaintata Comisiilor reunite de.

Stelian Tanase, propunerea oficiala a PNL pentru sefia TVR

Realizatorul TV Stelian Tanase a fost propus, in mod oficial, de catre Partidul National Liberal pentru a prelua functia de presedinte director general al TVR. CrinAntonescu refuzase joi dimineata sa.

Stelian Tanase, propunerea liberalilor la sefia TVR. PNL: Ponta e de acord. Parlamentul se pronunta vineri

Update 15. 10 - Purtatorul de cuvant al PNL, Cristina Pocora, a declarat ca presedintele liberal Crin Antonescu i-a comunicat premierului Victor Ponta propunerea oficiala pentru sefia TVR, in persoana lui Stelian.

Stelian Tanase, propus la sefia TVR, il lauda pe premiul Ponta

Stelian Tanase, propunerea PNL pentru sefia TVR, l-a laudat pe premierul Victor Ponta, joi, intr-o postare pe blog, pentru ca a incercat miercuri sa se inteleaga si cu Traian Basescu si cu Crin Antonescu.

Cine este Stelian Tanase, propus de PNL la sefia TVR: fost deputat, coleg de partid cu Crin Antonescu

Scriitor, politolog, regizor si scenarist, Stelian Tanase este alegerea liberalilor pentru functia de director general interimar al televiziunii publice. Fost coleg de partid cu presedintele PNL, Crin Antonescu, Tanase a abordat problema numirilor politice la TVR chiar in urma cu doua zile, cand a subliniat ca oricine ar fi ales sa conduca televiziunea publica va avea misiunea de a sprijini campaniile electorale ale USL.

Surse: Stelian Tanase, propus la conducerea TVR

Liderii PNL ar fi convenit sa-l sustina pe Stelian Tanase pentru conducerea TVR, conform surselor de presa. --- * Update 13:26 Tanase: Am discutat cu Antonescu despre soarta TVR Stelian Tanase a declarat, astazi, ca a purtat o discutie, miercuri seara, cu Crin Antonescu despre soarta Televiziunii Romane, insa nu i s-a facut inca o propunere clara sa preia conducerea TVR, potrivit surselor de presa.

Stelian Tanase, propus oficial la TVR

Update 14. 28 -Stelian Tanase, propus oficial la TVRUpdate 13. 08 - Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, joi, ca PSD este de acord cu orice propunere face PNL pentru postul de.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )