Libnet.ro
UNICEF

00:07

Stelian Tanase la sefia TVR, inca mai nepotrivit decat dl. Saftoiu

Adevărul Adevărul,
Stelian Tanase la sefia TVR, inca mai nepotrivit decat dl. Saftoiu

Am comentat si amendat cu severitate, ori de cate ori a fost cazul, nazbatiile in fapte si in exprimare ale fostului presedinte-director general al SRTV, dl. Claudiu Elwis Saftoiu, scrie Mircea Morariu, critic de teatru, pe blogul sau de pe adevarul. ro. continuă pe Adevărul

Stelian Tanase nu a fost votat la sefia TVR din lipsa de cvorum in Parlament

Stelian Tanase nu a fost votat la sefia TVR din lipsa de cvorum in Parlament.

Motorina din Romania, mai scumpa decat in Germania: 25 de state UE au redus preturile in ultimul an

Romania este mai tare ca Germania. la pretul motorinei. Oficial, carburantul din tara noastra este mai scump decat la nemti. Raportul publicat de Oil Bulletin arata ca dupa intrarea in vigoare a super accizei.

Ghita este un tip de mogul mai periculos decat Voiculescu

Presedintele Traian Basescu a declarat, ieri seara, la un post de televiziune, ca Sebastian Ghita este un tip de mogul mai periculos decat Dan Voiculescu, pe fondatorul Partidului Conservator calificandu-l drept un turnator nenorocit.

Basescu: Sebastian Ghita, un tip de mogul mai periculos decat Voiculescu, care este un turnator nenorocit

Presedintele Traian Basescu a declarat, diminica seara, ca Sebastian Ghita este un tip de mogul mai periculos decat Dan Voiculescu, iar despre cel din urma a afirmat ca este un turnator nenorocit.

Familia Obama, venit cu 21% mai mic decat in 2012

Presedintele american Barack Obama si sotia sa, Michelle, au avut, anul trecut, un venit total net de 481. 098 dolari circa 346 mii euro), cu 21% mai mic decat in 2012 cand au castigat 608. 611 dolari), achitand un impozit pe venit de 20,4% 98. 169 dolari), a anuntat Administratia Prezidentiala de la Washington intr-un comunicat.

Transnistria are datorii de doua ori mai mari decat Ucraina, dar Gazprom nu opreste gazul

Datoria pentru gaze a regiunii separatiste a crescut in anul 2013 cu inca 588 de milioane de dolari si a ajuns la enorma cifra de 4,75 de miliarde de dolari, dubla comparativ cu cea a Ucrainei. Cu toate acestea Gazprom continua sa livreze metan fara sa ceara plata datoriilor.

Vanzarile Samsung Galaxy S5 din prima zi, cu 30% mai mari decat Galaxy S4

Lansat la nivel global la finalul saptamanii trecute, pe 11 aprilie, noul Samsung Galaxy S5 a fost mai vine vandut in prima zi decat vechiul Galaxy S4, arata datele operatorilor din Coreea, conform GSMArena. com .

De ce crede HTC ca One (M8) e mai bun decat Galaxy S5: metalul bate plasticul si doua camere sunt mereu mai bune

Samsung Galaxy S5 si HTC One, acestea sunt cele mai bune telefoane de pe piata in acest moment. Taiwanezii cred ca vor da lovitura anul acesta si nu se feresc de comparatii. Iata de ce crede HTC ca One M8) este singurul telefon cu adevarat de cumparat. Sa aiba dreptate?.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )