Libnet.ro
UNICEF

23:45

Stenograme in dosarul lui Darius Valcov: Ma, imi rupeau mana! Stii cum ma stiu aia de la casele de schimb valutar?

B1 B1,
Stenograme in dosarul lui Darius Valcov: Ma, imi rupeau mana! Stii cum ma stiu aia de la casele de schimb valutar?

Stenogramele din dosarul Darius Valcov, prezentate de Romania Libera, scot la iveala faptul ca intermediarii care se ocupau de schimbarea spagilor, veneau cu sacosele la casele de schimb valutar, dar si. continuă pe B1

Stenograme in dosarul lui Darius Valcov: Ma, imi rupeau mana! Stii cum ma stiu aia de la casele de schimb valutar?

Stenogramele din dosarul Darius Valcov, prezentate de Romania Libera, scot la iveala faptul ca intermediarii care se ocupau de schimbarea spagilor, veneau cu sacosele la casele de schimb valutar, dar si.

STENOGRAME din dosarul lui Valcov. Cum carau banii din spaga intermediarii fostului ministru al Finantelor: Nu puteam sa urc cu ei in masina, imi rupeau mana!

Intermediarii care se ocupau de schimbarea spagilor primite de fostul ministru al Finantelor, Darius Valcov, veneau cu sacosele la casele de schimb valutar.

STENOGRAMELE VALCOV dezvaluie cum se folosea ministrul de Finante de negrisori sa-i cumpere valuta pentru tablouri: Nu puteam sa urc cu ei (leii) in masina, imi rupeau mana!

Negrisorii care se ocupau de schimbarea in valuta a spagilor primite in lei de fostul ministru al Finantelor, Darius Valcov, veneau cu masina incarcata de sacose pline cu lei la casele de schimb valutar. Cand era vorba de sume mari de valuta, necesare achizitionarii de tablouri celebre la licitatii online, patroni de case de schimb valutar din Craiova si Pitesti ii trimiteau ministrului banii intr-o ora.

FOTOGALERIE Tablourile confiscate de DNA in dosarul Darius Valcov

DNA a facut publice vineri fotografii ale picturilor si desenelor confiscate de procurori in dosarul lui Darius Valcov, fost ministru al Finantelor. In imagini se vad picturi si desene semnate de Pablo Picasso, Andy Warhol si pictori romani, unele dintre ele cumparate de la prestigioase case de licitatii straine, precum Christie's sau Sotheby's.

VIDEO Probele DNA in cazul lui Darius Valcov: Denuntatori, probe audio-video-foto, filaje operative si extrase de cont/ Peste 90 de tablouri ale lui Valcov, gasite joi de procurori

Anchetatorii DNA au transmis Inaltei Curti o parte din probele detinute pana la acest moment in dosarul lui Darius Valcov, acuzatiile aduse demnitarului fiind probate de denunturi ce se confirma cu inregistari audio-foto-video, filaje operative, documente precum extrase de cont si contracte si interceptari. Mai mult, procurorii DNA au gasit joi 94 de tablouri care i-ar apartine fostului ministru de Finante Darius Valcov, in urma unor perchezitii efectuate joi in Bucuresti si in mai multe locatii din judetul Olt.

Arestarea lui Darius Valcov, aprobata de Senat

ACTUALIZARE 13:44 Valcov, la plecarea din Senat, inainte de anuntarea votului: Nu imi este teama deloc Senatorul PSD Darius Valcov a declarat inaintea anuntarii votului colegilor sai senatori in cazul cererii DNA privind incuviintarea arestarii sale preventive, ca nu ii este teama deloc si ca trebuie lasata justitia sa faca ceea ce trebuie, potrivit surselor din presa. ------------ Cererea DNA privind incuviintarea retinerii si arestarii preventive in cazul lui Darius Valcov a fost aprobata de Senat, fiind inregistrate 97 de voturi pentru, 48 impotriva si cinci abtineri, transmit surse din presa. Alti 18 senatori nu au fost prezenti la vot, care a fost secret, cu bile.

Darius Valcov a fost retinut de procurorii DNA

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov a fost retinut miercuri pentru 24 de ore de procurorii DNA in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, dupa ce ar fi intervenit, pe vremea cand era primar al Slatinei, in atribuirea unor contracte catre un om de afaceri. Senatul a aprobat miercuri dupa-amiaza cererea procurilor anti-coruptie de retinere si arestare preventiva a lui Darius Valcov. Imediat dupa votul din Senat, fostul ministru s-a prezentat la sediul DNA. Inalta Curte de Casatie si Justitie urmeaza sa decida, joi, daca Darius Valcov va primi mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile. Ora 18:30: Darius Valcov a parasit incatusat sediul DNA, urmand sa fie dus in arestul Politiei Capitalei. Mergem inainte, le-a spus el jurnalistilor.

Darius Valcov, arestat la domiciliu in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie. Decizia nu este definitiva

Judecatorii de drepturi si libertati de la inalta Curte de Casatie si Justitie au hotarat joi ca fostul ministru de Finante, Darius Valcov, poate fi arestat la domiciliu, informeaza B1 TV. Decizia nu este.

DNA a gasit 94 de tablouri celebre care i-ar apartine lui Darius Valcov: Printre acestea, trei tablouri de Picasso. Operele de arta, depozitate la rude si prieteni

Noi date in dosarul fostului ministru de Finante Darius Valcov, plasat joi seara in arest la domiciliu pentru fapte de coruptie. Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au descoperit, in urma unor.

DNA a gasit 94 de tablouri celebre care i-ar apartine lui Darius Valcov: Printre acestea, trei tablouri de Picasso. Operele de arta, depozitate la rude si prieteni (VIDEO)

Noi date in dosarul fostului ministru de Finante Darius Valcov, plasat joi seara in arest la domiciliu pentru fapte de coruptie. Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au descoperit, in urma unor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )