Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Probele DNA in cazul lui Darius Valcov: Denuntatori, probe audio-video-foto, filaje operative si extrase de cont/ Peste 90 de tablouri ale lui Valcov, gasite joi de procurori

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Probele DNA in cazul lui Darius Valcov: Denuntatori, probe audio-video-foto, filaje operative si extrase de cont/ Peste 90 de tablouri ale lui Valcov, gasite joi de procurori

Anchetatorii DNA au transmis Inaltei Curti o parte din probele detinute pana la acest moment in dosarul lui Darius Valcov, acuzatiile aduse demnitarului fiind probate de denunturi ce se confirma cu inregistari audio-foto-video, filaje operative, documente precum extrase de cont si contracte si interceptari. Mai mult, procurorii DNA au gasit joi 94 de tablouri care i-ar apartine fostului ministru de Finante Darius Valcov, in urma unor perchezitii efectuate joi in Bucuresti si in mai multe locatii din judetul Olt. continuă pe Hotnews

Senatorii juristi nu au luat nicio decizie in cazul lui Darius Valcov: Acestia retrimit dosarul la DNA pentru ca ar fi gasit in dosar documente din cazul fostului sef ANI (VIDEO)

UPDATE 13:23 Comisia Juridica nu au luat nicio decizie concreta in cazul lui Darius Valcov. Plenul Senatul va hotari miercuri, incepand cu ora 10:00. Potrivit lui Catalin Boboc, seful Comisiei Juridice din.

DNA extinde urmarirea penala in cazul lui Darius Valcov: Acesta ar fi ascuns lingouri de aur si 90.000 de euro

DNA extinde urmarirea penala in cazul fostului ministru de finante, Darius Valcov. Procurorii DNA au cerut un nou aviz de arestare preventiva. Acesta ar fi ascuns lingouri de aur si 90. 000 de euro. Valcov ar fi.

Noua cerere DNA de retinerea si arestarea preventiva in cazul lui Darius Valcov a ajuns la Senat

Noua cerere DNA de arestare pentru Darius Valcov a ajuns marti la Secretaratul Senatul, de unde va fi trimisa la Biroul Permanent, care se va reuni si o va trimite Comisiei juridice, in vederea unui aviz,.

Arestarea lui Darius Valcov, aprobata de Senat

ACTUALIZARE 13:44 Valcov, la plecarea din Senat, inainte de anuntarea votului: Nu imi este teama deloc Senatorul PSD Darius Valcov a declarat inaintea anuntarii votului colegilor sai senatori in cazul cererii DNA privind incuviintarea arestarii sale preventive, ca nu ii este teama deloc si ca trebuie lasata justitia sa faca ceea ce trebuie, potrivit surselor din presa. ------------ Cererea DNA privind incuviintarea retinerii si arestarii preventive in cazul lui Darius Valcov a fost aprobata de Senat, fiind inregistrate 97 de voturi pentru, 48 impotriva si cinci abtineri, transmit surse din presa. Alti 18 senatori nu au fost prezenti la vot, care a fost secret, cu bile.

Egalitate la votul de avizare a retinerii lui Darius Valcov

ACTUALIZARE 13:37 Boboc: Avizul comisiei juridice in cazul lui Darius Valcov este negativ, plenul va decide Presedintele comisiei juridice din Senat, Catalin Boboc, a declarat ca, in urma inregistrarii votului de egalitate, raportul comisiei in cazul cererii DNA de retinere si arestare preventiva, in cazul lui Darius Valcov, este negativ, plenul urmand a decide in acest caz.

UPDATE. Cererea DNA pentru retinerea si arestarea lui Darius Valcov, APROBATA de Senat

Cererea DNA privind incuviintarea retinerii si arestarii preventive in cazul lui Darius Valcov a fost aprobata de Senat, fiind inregistrate, potrivit unor surse parlamentare, 97 de voturi.

Subiectiv. Darius Valcov, retinut chiar de ziua lui

Asa cum au tinut cont de dorinta lui Dan Sova si nu au incuviintat cererea DNA de arestare, senatorii s-au conformat si in cazul lui Darius Valcov, hotarand ca fostul sef de la Finante poate fi.

Darius Valcov, unda verde pentru retinere. Arestarea lui Sova nu trece de Senat

Cererea DNA privind incuviintarea retinerii si arestarii preventive in cazul lui Darius Valcov a fost aprobata de Senat, fiind inregistrate, potrivit unor surse parlamentare, 97 de voturi pentru.

DNA da peste nas Parlamentului: Referatul procurorilor a fost inaintat cu un numar de 7 volume in dosarul penal care il priveste pe Darius Valcov

DNA anunta ca referatul lui Darius Valcov a fost trimis catre Senat cu un numar de sapte volume, astfel ca volumul numarul opt nu avea cum sa lipseasca, asa cum au invocat parlamentarii PSD, in incercarea de a tergiversa cazul Valcov.

Un nou dosar penal la orizont pentru Darius Valcov. Procurorii DNA au gasit lingouri de aur si 90.000 dolari intr-un seif al demnitarului

Directia Nationala Anticoruptie pare sa-l fi incoltit pe Darius Valcov, fost primar al municipiului Slatina intre 2004-2012, ulterior senator si ministru al Finantelor. Dupa ce, saptamana trecuta, DNA a anuntat inceperea urmarii penale in cazul lui Valcov pentru luare de mita si trafic de influenta, lucrurile au evoluat marti 24 martie, cand procurorii anticoruptie il acuza de alte fapte de coruptie petrecute de cand este demnitar.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )