Libnet.ro
UNICEF

17:45

Stiai? Acesta a fost primul accident rutier din Romania in care a murit o celebritate! Era vara anului 1915

Antena3 Antena3,
Stiai? Acesta a fost primul accident rutier din Romania in care a murit o celebritate! Era vara anului 1915

Primele vehicule au patruns in Romania in anul 1889. De fapt, primul vehicul care circula prin Bucuresti era un Peugeot si detinatorul era baronul Barbu Bellu. in anii urmatori, vehiculele erau o raritate. continuă pe Antena3

Business report: Guvernul da unde verde angajatorilor sa aduca n tara 13.500 de noi lucratori extracomunitari n 2019 ca sa acopere deficitul de pe piata muncii; Primul drum chinezesc din Romnia a picat. Ultima sectiune ramasa la doua benzi din Centura de

Guvernul isi continua cumparaturile de iarna din bani publici: Cosuri traditionale in valoare de 10. 000 de euro. Secretariatul General al Guvernului a mai. Previziuni in Imobiliare pentru 2019: preturile locuintelor vor stagna sau vor inregistra cresteri usoare. Analistii estimeaza ca in.

GRAV accident rutier in Iasi! Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier a avut loc joi seara, in localitatea Letcani, judetul Iasi. Un barbat, in varsta de 34 de ani, si-a pierdut viata in tragicul eveniment. Din accident a rezultat o victima, pieton,.

Accident rutier cu o victima incarcerata in Rosiorii de Vede

Un accident rutier s-a petrecut in urma cu putin timp in Rosiorii de Vede, la intersectia Drumului European 70 cu Drumul Judetean 612A. Din primele date, un om este incarcerat.

Aceasta este lista localitatilor din Romania care vor avea internet gratuit in spatii publice

Comisia Europeana CE) a anuntat, vineri, lista localitatilor castigatoare ale primului apel de proiecte din programul WiFi4EU, prin care 224 de localitati din Romania vor primi bonuri valorice de 15. 000 de.

ABRACADABRA la Primarie: Orasul din Romania care are cand 100.000, cand 200.000 de locuitori, in functie de interesele municipalitatii - Oamenii apar si dispar ca in dosarele X

ABRACADABRA la Primarie: Orasul din Romania care are cand 100. 000, cand 200. 000 de locuitori, in functie de interese Se fac vraji in registrele Primariei Bacau. Cand orasul are 100. 000 de locuitori,.

Un oras din Romania, inclus in topul National Geographic al celor mai cool destinatii de vizitat in 2019

Revista National Geographic a publicat un articol in care enumera 19 destinatii cool, ce merita vazute. Sibiul este singurul oras din Romania carese afla pe lista destinatiilor ce nu trebuie.

Bulgaria: 8,4 milioane de turisti straini, cei mai multi din Romania, Grecia, Germania, Turcia si Rusia

Peste 8,4 milioane de turisti au vizitat in primele zece luni din acest an Bulgaria tara a carei populatie este de aproximativ sapte milioane), o crestere de 5% fata de 2017, cei mai multi vizitatori straini fiind din Romania, Grecia, Germania, Turcia.

Microbuz implicat intr-un accident rutier. Jumatate din pasageri au ajuns la spital

Accidentul rutier s-a petrecut marti dupa-amiaza, pe raza localitatii Frumoasa din judetul Suceava. Microbuzul a ajuns intr-un sant de pe marginea drumului, dupa ce a fost lovit de o masina de teren.

GRAV accident rutier in Dolj! Bilantul VICTIMELOR

Un barbat s-a stins din viata, vineri seara, dupa ce a fost lovit de o autoutilitara, pe trecerea de pietoni, pe drumul national DN 6, in localitatea Isalnita, judetul Dolj. in acest caz, autoritatile.

Accident rutier cu sase victime, la iesire din Buzau spre Ramnicu Sarat

Un grav accident de circulatie s-a produs joi seara pe DN2 E85, in localitatea Maracineni, la iesire de pe pod, spre Ramnicu Sarat. Din primele informatii primite de la IPJ Buzau, se pare ca in accident sunt implicate trei autoturisme.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )