Libnet.ro
UNICEF

00:07

NU STIAI ASTA! Care a fost prima masina produsa in Romania (nu e Dacia)

B1 B1,
NU STIAI ASTA! Care a fost prima masina produsa in Romania (nu e Dacia)

Romania nu are o bogata istorie in ceea ce priveste constructia automobilelor. Cu toate acestea, Bucuresti, primele masini au aparut destul de devreme, iar primul vehicul inmatriculat a fost un model FN. continuă pe B1

Care a fost prima masina produsa in Romania (si nu e Dacia)

Tara noastra nu are o bogata istorie in ceea ce priveste constructia automobilelor. Chiar si asa, in cateva zeci de ani, a cultivat o legenda sub forma masinilor Dacia. in Bucuresti, primele masini au aparut destul de devreme, iar primul vehicul inmatriculat a fost un model FN Herstal. Se intampla in anul 1900. Cu toate [].

Programul Prima Masina in Romania: ce sa stii daca vrei masina noua

Statul reduce bugetul pentru programul Prima Masina prin care tinerii isi pot cumpara un autoturism nou la jumatate din pret. Programul Prima Masina pare sa nu fie de interes pentru romani. Desi anul trecut au fost alocate fonduri pe care tinerii le puteau accesa ca sa-si cumpere primul autoturism, datele arata ca nu a fost [].

Top 5 masini care se incadreaza in banii primiti prin programul Prima Masina!

Programul Prima Casa este deja ceva obisnuit pentru noi. Insa ati auzit de programul Prima Masina? Chiar daca pare ciudat, acesta exista si inseamna 10 milioane de lei in 2018 pentru a stimula tinerii sa-si cumpere o masina noua, potrivit cars. ro.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )