Libnet.ro
UNICEF

17:30

Stiinta Baia Mare castiga Cupa Romaniei

Online Sport Online Sport,
Stiinta Baia Mare castiga Cupa Romaniei

Zimbrii s-au impus in fata celor de la Steaua Bucuresti in a 74-a finala din Cupa Romaniei la rugby. continuă pe Online Sport

Carantinarea zonala s-a prelungit la Baia Mare, insa o serie de restrictii au fost inlaturate

Prelungirea carantinei zonale in municipiul Baia Mare pentru inca 7 zile a schimbat si regulile pentru cetateni. Se redeschid salile de sport si saloanele de infrumusetare.

S-a decis: municipiul Baia Mare ramane in carantina zonala pentru alte 7 zile

Decizia de carantinare zonala a municipiului Baia Mare a fost prelungita cu inca 7 zile. Incidenta cazurilor de coronavirus din localitate este de 5. 49 la mia de locuitori.

EHF European League: Minaur Baia Mare si Dunarea Braila si-au aflat adversarele din grupe

Echipele de handbal feminin Minaur Baia Mare si Dunarea Braila si-au aflat, joi, adversarele din grupele EHF European League. Meciurile vor incepe in 9-10 ianuarie 2021.

Minaur Baia Mare si Dunarea Braila si-au aflat adversarele in grupele EHF European League

Echipele Minaur Baia Mare si Dunarea Braila au aflat, joi, ce le-au harazit sortii la tragerea la sorti pentru grupele celei de-a doua competitii din handbalul feminin european. a .

Carantina ar urma sa fie prelungita cu alte 14 zile la Baia Mare

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) Maramures anunta ca au fost initiate demersurile pentru prelungirea carantinei la Baia Mare. Municipiul se afla in carantina din in 11 noiembrie La.

Carantina ar urma sa fie prelungita cu alte 14 zile la Baia Mare

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) Maramures anunta ca au fost initiate demersurile pentru prelungirea carantinei la Baia Mare. La acest moment sunt in carantinta alte 7 resedinte de judet din Romania: Constanta, Sibiu, Zalau, Bistrita, Alba Iulia, Satu Mare si Slobozia.

Cupa Romaniei: FCSB s-a calificat in optimi, dupa ce Gloria Buzau a inregistrat 13 cazuri de coronavirus

Clubul Gloria Buzau a anuntat, vineri seara, ca meciul cu FCSB, contand pentru 16-imile de finala ale Cupei Romaniei, nu va mai avea loc, deoarece in urma testelor pentru coronavirus s-au descoperit 13 cazuri de infectare. De asemenea, testul unui jucator a avut rezultat neconcludent. Formatia bucuresteana castiga la masa verde, scor 3-0, si se califica in optimile competitiei.

Turris-Oltul Turnu Magurele produce prima surpriza a 16-imilor in Cupa Romaniei. Dunarea Calarasi trece de Sanmartin

Echipa care evolueaza in Liga 2 si care a ratat la mustata promovarea sezonul precedent a eliminat-o pe Sepsi Sf. Gheorghe, finalista editiei 20192020 a Cupei Romaniei.

Cupa Romaniei: Dinamo inscrie trei goluri superbe si se califica in optimi (3-0 vs Viitorul)

Dinamo Bucuresti a invins, sambata seara, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa FC Viitorul, in 16-imile de finala ale Cupei Romaniei, obtinand astfel calificarea in optimile competitiei.

Cupa Romaniei: Petrolul Ploiesti a intors scorul si s-a calificat in optimi (2-1 vs Ceahlaul Piatra Neamt)

Formatia Petrolul Ploiesti s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Romaniei, invingand, sambata seara, in deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Ceahlaul Piatra Neamt, in 16-imile competitiei.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2422 seconds )