Libnet.ro
UNICEF

22:00

Stirile ProTv: Fata de 17 ani, salvata din mainile unor proxeneti din Bucuresti. A sunat la 112 inainte

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTv: Fata de 17 ani, salvata din mainile unor proxeneti din Bucuresti. A sunat la 112 inainte

In aceeasi dimineata, o tanara de 17 ani a fost salvata din mainile unor proxeneti dupa ce a sunat la 112 si le-a spus politistilor ca este sechestrata. continuă pe Hotnews

Stirile ProTV: Cum a ajuns interlopul Rechinu din Craiova sa aiba legaturi cu El Chapo

5 tineri din Craiova, membri ai unei retele care clona carduri in Mexic, au fost plasati in arest la domiciliu, dupa ce au atacat un alt roman pe o strada din Cancun.

Stirile ProTV: Descoperirea neasteptata facuta de un profesor. Ce era, de fapt, piatra ridicata de pe jos

Josh Janik, un profesor in varsta de 36 de ani, a descoperit un diamant de 2. 12 carate, in timp ce se afla cu familia in vacanta. Barbatul vizita un parc natural din Murfreesboro, Arkansas, cand a observat piatra pretioasa.

Alexandra, o tanara de 17 ani, a disparut fara urma, dupa ce a iesit din tura. Lucra ca ospatar in vacanta pe o terasa din Craiova. Acum achetatorii au facut legatura cu Gheorghe Dinca, monstrul din Caracal

Alexandra, o tanara de 17 ani, a disparut fara urma, dupa ce a iesit din tura. Lucra ca ospatar in vacanta pe o terasa din Parcul Romanescu, din Craiova. La o luna de la disparitie, adolescenta din.

Stirile ProTV: Povestea Luizei, fata ucisa de Gheorghe Dinca: Am asteptat-o pana azi

Pana duminica, cand suspectul a recunoscut ca i-a curmat zilele, familia Luizei Melencu, fata de 18 ani disparuta acum patru luni, s-a agatat de speranta ca adolescenta va fi gasita teafara.

Stirile ProTV: Dezinsectie cu probleme in Ilfov. Pe cine acuza autoritatile, dupa ce oamenilor li s-a facut rau

Problemele resimtite saptamana trecuta in timpul dezinsectiei din Ilfov i-ar fi afectat doar pe cei care nu s-au ferit de solutia pulverizata, arata concluzia preliminara a anchetei.

Stirile ProTV: Sora Aurei Ion, scrisoare pentru familia Alexandrei: Am luptat pentru ca sa nu se repete

Sora Aurei Ion, una dintre victimele accidentului aviatic din Apuseni, a transmis o scrisoare familiei Alexandrei Macesanu, spunand ca isi cere iertare pentru ca nu a reusit sa invinga sistemul corupt din Romania.

Stirile ProTV: Cine i-a trimis lui Gheorghe Dinca un pachet in arest. Are pareri de rau

Cazul din Caracal, unde doua tinere si-au pierdut viata in mod oribil fara ca autoritatile sa le ajute in vreun fel, continua sa dea la iveala noi detalii socante.

Stirile ProTV: Berbeceanu, mesaj pentru cei care au hacuit legislatia penala in folosul infractorilor

Traian Berbeceanu, fostul sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba, ii critica pe cei care au modificat Legile Justitiei, iar acum se declara oripilati de cazul din Caracal.

Batrana de 82 de ani salvata de la moarte. Ea se afla pe plaja la Vadu

O batrana de 82 de ani care se afla pe o saltea in apa in zona plajei Vadu a fost in pericol sa se inece. Ea a fost scoasa din apa de un sky-jet.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2227 seconds )