Libnet.ro
UNICEF

06:00

Stirile ProTV: Masuri pentru protectia Papei: luneta care poate lovi o tinta de la cativa kilometri

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Masuri pentru protectia Papei: luneta care poate lovi o tinta de la cativa kilometri

Lider al lumii catolice, dar si sef de stat, Papa Francisc a beneficiat de atentia tuturor structurilor de protectie din Romania. continuă pe Hotnews

Stirile ProTV: Cine este Umbra Papei, fost politist de elita, care a dejucat doua atentate in trecut

Si in Romania, asa cum a facut-o in alte 40 de tari, Papa a calatorit cu de trei ori mai multi jurnalisti in avion decat oameni de-ai lui. in Romania, il insotesc doar 3 cardinali, dintre care unul are rang de prim-ministru al Vaticanului. Cu totul, 16 oameni.

Stirile ProTV: Tragedia din Prahova. Momentul in care mama si cei 4 copii ai ei au fost luati de ape

15 judete au fost maturate de furtuni si ploi torentiale. intr-o comuna din Prahova, o tragedie greu de redat in cuvinte a lovit familia unei femei de 26 de ani! Cei 4 copii ai ei, printre care un bebelus de 9 luni, au fost luati de viitura.

Ce tinuta a imbracat Carmen Iohannis, la Aeroportul Otopeni, pentru vizita Papei. FOTO si VIDEO

Papa Francisc a venit in Romania, intr-o vizita istorica. in acest context, suveranul pontif a fost asteptat la Aeroportul Otopeni de presedintele Klaus Iohannis si de sotia acestuia. Prima Doamna a atras din nou atentia tuturor cu tinuta pe care a purtat-o. Ce tinuta a imbracat Carmen Iohannis la vizita Papei Francisc Cuoscuta pentru tinutele [] .

Stirile ProTV: Cum arata primul Papamobil 100% romanesc. Reactia papei cand a vazut planurile

Sfantul Parinte va avea de vineri la dispozitie un Papamobil de productie romaneasca. Este vorba despre un Duster modificat la Pitesti, care il va plimba prin Bucuresti. Masina nu mai are plafon ci un geam de protectie, iar interiorul a fost modificat.

Stirile ProTV: Descoperirea socanta a unui moldovean dupa ce i-a aratat tatalui sau vitreg serialul Cernobil

Un jurnalist moldovean, stabilit in SUA, a descoperit cu stupoare dupa ce i-a aratat tatalui sau vitreg noua miniserie creata de HBO, Cernobil, ca acesta a facut parte din echipa de lichidatori sovietici care a curatat zona contaminata.

Stirile ProTV: Accident bizar pe santierul autostrazii Sebes-Turda. Ministrul Cuc a cerut ancheta urgenta. VIDEO

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, solicita cercetarea in regim de urgenta a imprejurarilor in care a avut loc incidentul din data de 29 mai 2019, de pe santierul autostrazii Sebes-Turda, a anuntat, joi, ministerul de resort.

Masurile extraordinare de securitate pentru vizita Papei. Echipe tactice si lunetisti, cu ochii in permanenta pe Suveranul Pontif

Vizita de trei zile a Papei Francisc in Romania a presupus adoptarea unor masuri de securitate fara precedent de catre Ministerul Afacerilor Interne MAI), Serviciul Roman de Informatii SRI), Serviciul de.

Directorul ANM, prognoza ingrijoratoare pentru sosirea Papei in Romania

Tensiune maxima in ziua sosirii Papei. Se anunta vijelii extreme! Directorul ANM anunta o prognoza ingrijoratoare pentru zilele urmatoare. Instabilitatea atmosferica va fi accentuata in.

GUVERNUL ANUNTA: Masuri pentru sprijinirea cetatenilor afectati de inundatii

Guvernul a anuntat, astazi, ca va lua masuri urgente pentru sprijinirea cetatenilor afectati de inundatii, pe baza unui raport care a fost solicitat Ministerului Afacerilor Interne MAI).

Google lanseaza un instrument pentru IMM-urile romanesti care vor sa se extinda global

Google lanseaza Market Finder in Romania, un instrument care ajuta intreprinderile mici si mijlocii sa-si extinda afacerile in strainatate, prin gasirea de noi clienti si cresterea vanzarilor online peste granitele tarii. Platforma ofera gratuit ghiduri, video-uri si sfaturi pentru a facilita primii pasi ai companiilor catre export si pietele externe.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,247 seconds )