Libnet.ro
UNICEF

06:15

Stirile ProTV: Medicii care l-au ingrijit pe criminalul politistului din Timis, uimiti de reactia lui. Ce a spus despre politisti

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Medicii care l-au ingrijit pe criminalul politistului din Timis, uimiti de reactia lui. Ce a spus despre politisti

Individul care l-a impuscat mortal pe politistul Cristian Amariei din Timis, in timpul unei operatiuni pe care seful Politiei Romane o considera deficitara si defectuoasa, a ajuns in cele din urma in arest. continuă pe Hotnews

Mesajul socant postat de Marian Godina, dupa ce criminalul politistului din Timis a fost prins

Mesaj socant postat de Marian Godina, dupa ce criminalul politistului din Timis a fost prins. Din pacate, nu a opus rezistenta, a scris politistul din Brasov. Mesajul politistului s-a viralizat.

Stirile ProTV: Rasturnare de situatie. Adolescenta olandeza NU a fost eutanasiata. Ce au facut medicii

Noa Pothoven, o adolescenta de 17 ani care a vrut sa recurga la eutanasie din cauza traumelor din copilarie, a incetat sa mai consume alimente si apa, sub supravegherea medicilor, ceea ce i-a adus moartea.

Criminalul politistului din Timis risca inchisoare pe viata. Pedeapsa din ultimul caz de ucidere a unui politist din Timis

Ionel Marcel Lepa, barbatul acuzat de uciderea politistului Cristian Amariei risca inchisoare pe viata, avand in vedere modul de comitere a crimei, circumstantele faptelor, dar si antecedentele penale. in ultimul caz de ucidere a unui politist din Timis, criminalul a primit in prima instanta inchisoare pe viata, dar in recursul de la Curtea Suprema pedeapsa a fost redusa.

Motivul pentru care criminalul politistului a refuzat sa manance - VIDEO

Inconjurat de mascati, criminalul care l-a ucis pe politistul din Timis a parasit spitalul unde a fost operat si dus in arest. Medici spun ca starea lui este stabila, insa are nevoie de antibiotic pentru a mu.

Surse: Criminalul politistului din Timis a fost dus la spital si va fi operat

Ucigasul politistului din Timisa fost prins in aceasta dimineata, intr-o operatiune a fortelor speciale. Anchetatorii au primit un pont ca se afla in casa unei rude, care fusese verificata.

Stirile ProTV: Aparitie inedita pe cerul Germaniei. Fenomenul, vazut si in cel de-al Doilea Razboi Mondial

Un avion de pasageri a fost surprins in momentul in care a lasat in urma un curcubeu spectaculos. Avionul, care zbura deasupra orasului Bamberg, din Germania, a lasat in urma sa diferite culori.

Stirile ProTV: Taxa pe autostrada spre Brasov si pe bucata Bucuresti-Ploiesti. Opozitia contesta masura

Viitoarea autostrada spre Brasov va avea o taxa care se va aplica si pe bucata deja gata, Bucuresti-Ploiesti. Iar soferii o vor plati chiar de la iesirea din Capitala, au anuntat marti responsabilii de proiect.

Stirile ProTV: Animatie grafica: Cum a decurs misiunea in care un politist a fost ucis de un infractor

Infractorul care a impuscat mortal un agent din Timis si a ranit un altul, dupa care a intrat in curtea unui om si l-a amenintat cu pistolul, este in continuare cautat de sute de politisti, inclusiv cu o drona si un elicopter.

Stirile ProTV: Marturia Roxanei, mama celor 4 copii ucisi de viitura. Fetita de 9 luni mi-a murit in brate

Apele involburate s-au mai retras in Prahova, dar au lasat in urma oameni impietriti de durere si neputinta, care incearca sa ia viata de la capat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )