Libnet.ro
UNICEF

19:30

Stirile ProTV: Probleme cu comenzile de TAXI de Anul Nou. Si de Revelion va uitati numai la aparat

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Probleme cu comenzile de TAXI de Anul Nou. Si de Revelion va uitati numai la aparat

Cand s-au terminat petrecerile de Revelion au aparut problemele de transport. in Bucuresti, unii taximetristi au cerut si de 7 ori mai mult decat intr-o zi normala si au refuzat sa porneasca aparatele de taxat. continuă pe Hotnews

Stirile ProTV: Traditionalul dezmat de Revelion n UK. Tineri n lenjerie intima si morti de beti pe strazi

Petrecaretii britanici au umplut strazile, puburile si cluburile din UK in noaptea de Anul Nou, oferind deja traditionalul dezmat de Revelion.

REVELION 2019. Superstitii si obiceiuri de ANUL NOU: Ce sa faci pentru a avea mult noroc

Superstitiile de Anul Nou sunt respectate de multe persoane, care considera ca in acest fel le va merge bine in Noul An. Printre superstitiile si obiceiurile de sfarsit de an se numara dansul.

REVELION 2019. Superstitii si obiceiuri de ANUL NOU: Ce sa faci pentru a avea noroc

Superstitiile de Anul Nou sunt respectate de multe persoane, care considera ca in acest fel le va merge bine in Noul An. Printre superstitiile si obiceiurile de sfarsit de an se numara dansul.

Urari de Anul Nou: mesaje si felicitari pentru Revelion 2019

Urarile de Anul Nou, mesajele si felicitarile trimise in noaptea dintre ani sunt deja o traditie. De Revelion 2019 le puteti face o bucurie celor dragi transmitandu-le mesaje, felicitari si urari pentru noul an.

Programul autobuzelor si al metroului de Revelion. Cum vor circula in noaptea de Anul Nou

Autobuzele, tramvaiele si metroul vor circula toata noaptea de Anul Nou in Capitala. Societatea de Transport Bucuresti va asigura transportul public pe parcursul noptii cu autobuzele liniilor de noapte, dar si cu tramvaiele liniilor 1, 10 si 41, care vor circula la un interval de 30 minute. Totodata, Metrorex a anuntat ca metrourile vor circula la un interval de 10 minute intre orele 00:00 - 1:00, respectiv 20 de minute intre 1:00 si 5:00.

REVELION 2019. Flick Domnul Rima si Razvan Popescu de la Radio Zu au compus cele mai inedite urari de Anul Nou pentru telespectatorii Antena 3

Flick Domnul Rima si Razvan Popescu de la Radio Zu au compus cele mai inedite urari de Anul Nou pentru telespectatorii Antena 3. Citeste si: Vedetele Antena 3 va ureaza La Multi Ani! Sper in anul.

PUTIN, MESAJ DE ANUL NOU CATRE TRUMP: Rusia este deschisa dialogului

Presedintele rus Vladimir Putin, intr-o scrisoare de Anul Nou adresata omologului sau american Donald Trump, a declarat ca Moscova era pregatita pentru dialog in legatura cu o serie larga de probleme, a anuntat Kremlinul, relateaza Reuters.

Vladmir Putin a transmis Mesaje de Anul Nou pentru mai multi lideri ai lumii. Ce i-a scris lui Trump

Presedintele rus Vladimir Putin, intr-o scrisoare de Anul Nou adresata omologului sau american Donald Trump, a declarat duminica ca Moscova era pregatita pentru dialog in legatura cu o serie larga de probleme, a anuntat Kremlinul, relateaza Reuters.

Vladimir Putin a transmis Mesaje de Anul Nou pentru mai multi lideri ai lumii. Ce i-a scris lui Trump

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat, duminica, intr-o scrisoare de Anul Nou adresata omologului sau american Donald Trump, ca Moscova era pregatita pentru dialog in legatura cu o serie larga de probleme, a anuntat Kremlinul, relateaza Reuters.

MESAJE DE ANUL NOU 2019. La multi ani, 2019! Cele mai dragute MESAJE DE ANUL NOU de trimis persoanei iubite

E cumpana dintre ani! Sa privim in urma cu iertare, inainte cu multa speranta, in jos cu intelegere si in sus cu recunostinta! Speranta sa va deschida poarta spre un An.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )