Libnet.ro
UNICEF

01:05

Stirile ProTV: Romani si moldoveni, sclavi la ferme din Spania. Primeau mancare pentru caini si dormeau in corturi improvizate

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Romani si moldoveni, sclavi la ferme din Spania. Primeau mancare pentru caini si dormeau in corturi improvizate

Sute de oameni, in special romani si moldoveni, carora li s-au promis locuri de munca bine platite in Spania, in agricultura, au ajuns sclavi in fermele din sudul-vestul Peninsulei Iberice. continuă pe Hotnews

Romani, sclavi la ferme din Spania: primeau mancare pentru caini si isi faceau nevoile la lighean

Sute de oameni, printre care romani si cetateni ai Republicii Moldova, au plecat in Spania ademeniti cu locuri de munca bine platite in agricultura si au ajuns sclavi in ferme. Deposedati de acte, primeau hrana pentru caini si erau obligati sa isi faca nevoile la lighean.

Stirile ProTV: Cum a avut loc jaful din Constanta. Prada este uriasa - animatie grafica

Infractorii romani sunt din ce in ce mai inventivi, dovada ca la Constanta, indivizi inca necunoscuti, au escalat un centru comercial, au taiat acoperisul, si au coborat in rapel, intr-o casa de schimb valutar, de unde au furat 160 de mii de euro.

RALUCA TURCAN: Avem angajamente ferme din partea multor parlamentari de a vota aceasta motiune

Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, spune ca opozitia are angajamente ferme din partea multor parlamentari de a vota aceasta motiune, in afara celor care au semnat deja si crede ca vor fi multe voturi peste 233, numarul minim pentru ca Guvernul sa cada. Turcan spune ca zilele Guvernului sunt numarate.

Stirile ProTV: Spaga la ANPC. O fosta angajata dezvaluie lucruri nestiute de clientii restaurantelor asiatice

Pe langa mancare expirata si mizerie in bucatarie, Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului, care a descins in mai multe localuri din Bucuresti, spune ca a descoperit si intelegeri scandaloase intre inspectori si patroni.

Stirile ProTv: Incident in traficul din Capitala. Un sofer a iesit din masina cu un pistol spre cativa biciclisti

Un nou incident violent in traficul din Bucuresti. Un sofer nemultumit ca a trebuit sa ocoleasca biciclistii participanti la un eveniment a coborat din masina si s-a indreptat spre ei cu un pistol. A urmat un schimb dur de replici.

Stirile ProTV: Oprisan a atacat Romania, te iubesc in sedinta CJ Vrancea: Pacat! V-ati facut de ras!

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, s-a aratat deranjat, luni, de emisiunea Romania, te iubesc in care s-a vorbit despre saracia si lipsurile din judetul pe care il conduce.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )