Libnet.ro
UNICEF

17:45

Stirile ProTv: Incident in traficul din Capitala. Un sofer a iesit din masina cu un pistol spre cativa biciclisti

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTv: Incident in traficul din Capitala. Un sofer a iesit din masina cu un pistol spre cativa biciclisti

Un nou incident violent in traficul din Bucuresti. Un sofer nemultumit ca a trebuit sa ocoleasca biciclistii participanti la un eveniment a coborat din masina si s-a indreptat spre ei cu un pistol. A urmat un schimb dur de replici. continuă pe Hotnews

Incident in traficul din Capitala. Un sofer a iesit din masina cu un pistol spre cativa biciclisti. Dupa ce a fost numit taranel, a fugit VIDEO

Traficul din Bucuresti socheaza cu un nou incident violent. Un sofer nemultumit ca a trebuit sa ocoleasca biciclistii participanti la un eveniment a coborat din masina si s-a indreptat spre ei cu un pistol. A urmat un schimb de invective in care acesta este numit taranel, dupa care se retrage in masina si trece pe rosu.

Un sofer a amenintat cu pistolul mai multi biciclisti, pe motiv ca au blocat traficul in zona Timpuri Noi din Capitala

Politistii fac cercetari dupa ce un sofer din Capitala a avut o altercatie cu un biciclist pentru ca ar fi incurcat circulatia, apoi acesta a iesit din masina si a indreptat un pistol spre el si spre ceilalti biciclisti care-l insoteau.

Trafic restrictionat pe Splaiul Unirii din Capitala din cauza unui incendiu de vegetatie

Traficul a fost restrictionat, la ora transmiterii stirii, pe Splaiul Unirii din Capitala, din cauza.

O persoana a murit, in fata sediului SRI din Capitala. Bataie cu bate si impuscaturi, in Piata Constitutiei

Bataie cu bate si impuscaturi, duminica seara, 29 septembrie, in Piata Constitutiei din Capitala, in fata Parlamentului si la cativa pasi de sediul SRI. Un barbat a murit, in timp ce altul a ajuns la spital, grav ranit. O persoana a murit, in fata sediului SRI din Capitala Cativa tineri s-au luat la bataie, duminica .

Tamara Buciuceanu, internata de urgenta la Spitalul Elias din Capitala

Tamara Buciuceanu-Botez ar fi fost dusa cu ambulanta, miercuri, la spitalul Elias din Capitala. Iubita actrita este sub supravegherea doctorilor de la unitatea medicala. Potrivit unor surse, actrita are.

Stirile ProTV: Romanca insarcinata, sclava sexuala in UK. Momentul in care e salvata de un sofer de taxi

O romanca insarcinata a fost salvata de un sofer de taxi in Marea Britanie, dupa ce un alt roman, traficant de carne vie, i-a cerut sa o duca la un bordel.

Stirile ProTV: Spaga la ANPC. O fosta angajata dezvaluie lucruri nestiute de clientii restaurantelor asiatice

Pe langa mancare expirata si mizerie in bucatarie, Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului, care a descins in mai multe localuri din Bucuresti, spune ca a descoperit si intelegeri scandaloase intre inspectori si patroni.

Stirile ProTV: Cum a avut loc jaful din Constanta. Prada este uriasa - animatie grafica

Infractorii romani sunt din ce in ce mai inventivi, dovada ca la Constanta, indivizi inca necunoscuti, au escalat un centru comercial, au taiat acoperisul, si au coborat in rapel, intr-o casa de schimb valutar, de unde au furat 160 de mii de euro.

Stirile ProTV: Oprisan a atacat Romania, te iubesc in sedinta CJ Vrancea: Pacat! V-ati facut de ras!

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, s-a aratat deranjat, luni, de emisiunea Romania, te iubesc in care s-a vorbit despre saracia si lipsurile din judetul pe care il conduce.

Stirile ProTV: Abuzurile din caminele de batrani. Marturia unei femei care si-a pierdut mama intr-un azi

Inspectorul Pro. in Romania, un camin de batrani din doua functioneaza ilegal, potrivit autoritatilor. Din pacate, cei care sunt nevoiti sa-si interneze rudele in astfel de locuri nu stiu asta, si mai mult decat atat, platesc sume considerabile.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,244 seconds )