Libnet.ro
UNICEF

01:05

Stirile ProTV: Statul din SUA in care relatiile sexuale in afara casatoriei vor deveni in sfarsit legale

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Statul din SUA in care relatiile sexuale in afara casatoriei vor deveni in sfarsit legale

In statul american Virginia, conform codului de stat, este ilegal ca persoanele necasatorite sa intretina relatii sexuale. continuă pe Hotnews

Jian Cazac, tatal din Suceava care si-a pierdut ambele maini, a primit prima proteza. Mesajul emotionant pe care il transmite binefacatorului sau principal

Mihai Gadea a inceput editia de marti a emisiunii Sinteza zilei cu o veste extraordinara pentru cei care au fost impresionati in ultimele luni de cazul lui Jian Cazac, tatal din Suceava care si-a pierdut ambele maini in urma unui accident de munca.

Mihai Gadea, veste uriasa despre Jian Cazac, tatal din Suceava care si-a pierdut ambele maini

Mihai Gadea a inceput editia de marti a emisiunii Sinteza zilei cu o veste extraordinara pentru cei care au fost impresionati in ultimele luni de cazul lui Jian Cazac, tatal din Suceava care si-a pierdut ambele maini in urma unui accident de munca.

Profesoara din Suceava care s-a intors din China nu are coronavirus

Profesoara din Suceava care s-a intors recent in tara din China nu are coronovirus, potrivit rezultatelor.

UPDATE Profesoara din Suceava care s-a intors din China nu este infectata cu coronavirus. Ea are gripa

Profesoara din Suceava care a predat in China si s-a intors in tara la inceputul acestei luni nu este infectata, analizele facute aratand ca ea nu are coronavirus, au declarat doua surse medicale pentru HotNews. ro. Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Nelu Tataru a confirmat pentru HotNews. ro informatia. UPDATE: Profesoara din Suceava venita din China are gripa, rezultatele efectuate la Institutul Matei Bals din Capitala indicand pozitiv pentru tulpina AH3.

Un stat american, pe cale sa legalizeze relatiile sexuale in afara casatoriei: Nu ar trebui sa avem legi care sa transforme majoritatea populatiei in infractori

Virginia este pentru iubareti - iubareti casatoriti, scrie CNN, care a explicat ca, potrivit prevederilor legale, statul american le interzice locuitorilor sa intretina relatii sexuale consensuale in afara.

Stirile ProTV: Alerta in Romania! A aparut un nou tip de coronavirus. Deja a facut ravagii in Spania, Italia si Olanda

Europa priveste cu ingrijorare spre piata legumelor, care este amenintata de un virus periculos. Se numeste Tobrev si ar putea nimici culturi intregi de rosii pe camp sau in sere. S-au confruntat deja cu aceasta boala a tomatelor Spania, Italia si Olanda.

Stirile ProTV: Spalatorul de vase cu voce de aur, care a primit Golden Buzz la Romanii au talent. A trait pana la 18 ani in orfelinate

Vineri seara, Erno Varga a impresionat o tara intreaga cu momentul sau pe scena Romanii au talent, obtinand primul Golden Buzz al sezonului din partea lui Andi Moisescu.

Stirile ProTV: Un cuplu a fost arestat din cauza fotografiilor de la nunta. Cine aparea in ele

Un cuplu din orasul rus Kaliningrad a fost arestat si urmeaza sa fie judecat pentru tradare, dupa ce in pozele lor de nunta a aparut un agent secret.

Stirile ProTV: Un baiat de 14 ani e in moarte cerebrala dupa ce a fost batut pe strada. Mesajul sfidator al agresorului

Doi parinti din Mangalia fac un apel disperat catre noi toti. Oamenii incearca sa isi salveze copilul si sa il trateze intr-o clinica din strainatate.

Stirile ProTV: Alerta la Casa Alba, dupa ce un barbat a amenintat ca il asasineaza pe Donald Trump

Un barbat din Florida, Statele Unite, inarmat cu un cutit, a fost arestat in apropiere de Casa Alba, dupa ce a amenintat ca il va ucide pe Donald Trump.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )