Libnet.ro
UNICEF

22:01

Se strange latul in jurul lui Vasile Blaga: Un nou denunt ar fi fost facut in legatura cu alegerile locale din 2008 in care a candidat (VIDEO)

B1 B1,
Se strange latul in jurul lui Vasile Blaga: Un nou denunt ar fi fost facut in legatura cu alegerile locale din 2008 in care a candidat (VIDEO)

Jurnalistii de la cetateanul. net spun ca Vasile Blaga va trebui sa raspunda si altor intrebari ale procurorilor DNA, pe baza unui alt denunt. Fostul lider PNL va trebui sa explice modul in care a. continuă pe B1

PNL: Vasile Blaga nu va candida pentru un nou mandat de parlamentar

Senatorul Vasile Blaga l-a anuntat pe presedintele PNL Timis, Nicolae Robu, ca nu va candida pentru un nou mandat de parlamentar, la alegerile din 11 decembrie.

Pacatele Buldogului, omul care a stat de-a dreapta tatalui Basescu. Traseul lui Vasile Blaga de la sef de Vama, de partide si pana la client al DNA

L-a condus pe Traian Basescu pe culmile succesului, dupa care l-a abandonat si a ales sa intre in hora alaturi de liberali. Vasile Blaga 60 de ani) pare sa-si incheie cariera politica intr-un mod cu totul neasteptat. Ajuns din nou in fata procurorilor anticoruptie, parlamentarul a iesit, miercuri, pe usa DNA Ploiesti ca suspect, fiind pus sub control judiciar pentru trafic de influenta.

Prima reactie a lui Iohannis in cazul Vasile Blaga: Am vorbit cu Blaga la telefon, inainte sa mearga la DNA

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca a vorbit la telefon cu fostul copresedinte PNL Vasile Blaga, inainte ca acesta sa mearga la DNA Ploiesti, fostul copresedinte al PNL fiind cel care l-a contactat pe liderul de la Palatul Cotroceni.

Vasile Blaga, audiat la DNA Ploiesti: Acesta ar fi suspect de trafic de influenta (VIDEO)

Copresedintele PNL, Vasile Blaga, s-a prezentat miercuri la DNA Ploiesti pentru a fi audiat. Conform unor surse, acesta ar fi suspect de trafic de influenta. Vasile Blaga a declarat la sosire la DNA ca nu stie.

A inceput cursa pentru scaunul lui Vasile Blaga. Fostul copresedinte ar tine mortis sa o numeasca pe Adriana Saftoiu. Ce spune Catalin Predoiu

Fostul copresedinte PNL Vasile Blaga ar tine mortis ca Adriana Saftoiu sa preia functia la conducerea formatiunii, dupa ce Gheorghe Flutur a refuzat sa preia atributiile demisionarului Blaga.

Cetateanul.net: Vasile Blaga va trebui sa dea explicatii la DNA si pentru cum si-a finantat campania electorala la Primaria Capitalei,in 2008

Fostul lider liberal Vasile Blaga va trebui sa dea explicatii la DNA si pentru modul in care si-a finantat campania electorala din 2008, pentru Primaria Bucuresti. Fostul ministru al Comunicatiilor, Gabriel Sandu, a declarat, in fata procurorilor anticoruptie, ca fi dat lui Blaga 100. 000 de lei bani in mana, dar si alte bunuri in valoare de peste 200. 000 de euro, scrie Cetateanul. net.

Surse: Procurorii DNA cerceteaza daca banii obtinuti ilegal de Vasile Blaga au fost folositi pentru constructia proprietatii pe care o detine fiica sa in Buftea (FOTO)

Vasile Blaga a fost pus miercuri sub control judiciar intr-un dosar in care procurorii DNA il urmaresc penal pentru comiterea infractiunii de trafic de influenta. Concrent, Blaga este acuzat ca pe.

Miza executiei politice a lui Vasile Blaga

Jurnalistul Radu Tudor a vorbit miercuri seara, la Antena3, despre miza executiei politicea lui Vasile Blaga. Din punctul meu de vedere, eun semnal dat lui Traian Basescu si lui Sebastian.

Elena Udrea, martor in dosarul in care Vasile Blaga a fost pus de DNA sub control judiciar. Udrea a venit la audieri

Elena Udrea a venit la audieri la DNA Ploiesti, fiind citata ca martor in dosarul lui Vasile Blaga. Liderul PNL, care intre timp si-a anuntat demisia din varful PNL, a fost pus sub control judiciar intr-un dosar de trafic de influenta, prin care banii statului mergeau inapoi la partid.

Vasile Blaga tine mortis ca Adriana Saftoiu sa preia functia de copresedinte PNL

Vasile Blaga tine mortis ca Adriana Saftoiu sa preia functia de copresedinte care revine fostului PDL, au declarat surse din partid pentru Mediafax. Fostii democrat-liberali se.

ştiri de la B1

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2312 seconds )