Libnet.ro
UNICEF

08:00

A inceput cursa pentru scaunul lui Vasile Blaga. Fostul copresedinte ar tine mortis sa o numeasca pe Adriana Saftoiu. Ce spune Catalin Predoiu

România Liberă România Liberă,
A inceput cursa pentru scaunul lui Vasile Blaga. Fostul copresedinte ar tine mortis sa o numeasca pe Adriana Saftoiu. Ce spune Catalin Predoiu

Fostul copresedinte PNL Vasile Blaga ar tine mortis ca Adriana Saftoiu sa preia functia la conducerea formatiunii, dupa ce Gheorghe Flutur a refuzat sa preia atributiile demisionarului Blaga. continuă pe România Liberă

Spagi incredibile pentru prietenul lui Vasile Blaga, seful IPJ Bihor. Liviu Popa si seful Politiei Beius sunt acuzati de DNA ca au primit mobila, pavele si instalatii electrice, in valoare de aproape 12.000 de lei

Fostul sef al IPJ Bihor a fost pus sub control judiciar, pentru 60 de zile, de procurorii anticoruptie oradeni, intr-un dosar care vizeaza fapte de coruptie.

Cetateanul.net: Vasile Blaga va trebui sa dea explicatii la DNA si pentru cum si-a finantat campania electorala la Primaria Capitalei,in 2008

Fostul lider liberal Vasile Blaga va trebui sa dea explicatii la DNA si pentru modul in care si-a finantat campania electorala din 2008, pentru Primaria Bucuresti. Fostul ministru al Comunicatiilor, Gabriel Sandu, a declarat, in fata procurorilor anticoruptie, ca fi dat lui Blaga 100. 000 de lei bani in mana, dar si alte bunuri in valoare de peste 200. 000 de euro, scrie Cetateanul. net.

Dacian Ciolos, loc de senator pe listele PNL Timis in locul lui Vasile Blaga - reactia premierului

Anuntul lui Vasile Blaga, dupa ce a fost pus sub acuzare de DNA, ca se va retrage din fruntea PNL si de pe lista pentru Senat de la Timis a bulversat partidul. Au inceput imediat negocierile pentru.

Cum reseteaza demisia lui Vasile Blaga intreaga strategie PNL pentru alegeri. Fostul presedinte liberal era cel mai mare adversar al ideii ca Dacian Ciolos sa fie sustinut pentru un nou mandat de prim-ministru

Copresedintele liberalilor a demisionat din functie, fiind urmarit penal pentru ca ar fi primit 700. 000 de euro pentru finantarea fostului PDL. Blaga era cel mai puternic adversar al ideii ca Partidul National Liberal sa il sprijine pe Dacian Ciolos pentru un nou mandat de premier.

Prima reactie a lui Iohannis in cazul Vasile Blaga: Am vorbit cu Blaga la telefon, inainte sa mearga la DNA

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca a vorbit la telefon cu fostul copresedinte PNL Vasile Blaga, inainte ca acesta sa mearga la DNA Ploiesti, fostul copresedinte al PNL fiind cel care l-a contactat pe liderul de la Palatul Cotroceni.

Victor Ponta, despre demisia lui Vasile Blaga: Se face loc pentru Ciolos sa salveze PNL. Acum va mai place, baieti?

Fostul premier Victor Ponta sustine ca demisia lui Vasile Blaga de la conducerea PNL urmareste sa ii faca loc lui Dacian Ciolos sa salveze partidul.

Se strange latul in jurul lui Vasile Blaga: Un nou denunt ar fi fost facut in legatura cu alegerile locale din 2008 in care a candidat (VIDEO)

Jurnalistii de la cetateanul. net spun ca Vasile Blaga va trebui sa raspunda si altor intrebari ale procurorilor DNA, pe baza unui alt denunt. Fostul lider PNL va trebui sa explice modul in care a.

Surse: Procurorii DNA cerceteaza daca banii obtinuti ilegal de Vasile Blaga au fost folositi pentru constructia proprietatii pe care o detine fiica sa in Buftea (FOTO)

Vasile Blaga a fost pus miercuri sub control judiciar intr-un dosar in care procurorii DNA il urmaresc penal pentru comiterea infractiunii de trafic de influenta. Concrent, Blaga este acuzat ca pe.

Vasile Blaga, audiat la DNA Ploiesti: Acesta ar fi suspect de trafic de influenta (VIDEO)

Copresedintele PNL, Vasile Blaga, s-a prezentat miercuri la DNA Ploiesti pentru a fi audiat. Conform unor surse, acesta ar fi suspect de trafic de influenta. Vasile Blaga a declarat la sosire la DNA ca nu stie.

Vasile Blaga, urmarit penal pentru trafic de influenta

ACTUALIZARE RomaniaCurata. ro: Hahaianu a fost de acord sa finanteze PDL Horia Hahaianu ar fi fost dispus sa contribuie, indirect, la finantarea PDL cu bani, prin atribuirea preferentiala a unor contracte de achizitie publica unor diverse societati indicate, scrie site-ul RomaniaCurata. ro. --------- Procurorii DNA au dispus, ieri, urmarirea penala fata de senatorul Vasile Blaga, la data faptelor secretar general al unui partid aflat la guvernare, pentru trafic de influenta, se arata intr-un comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )