Libnet.ro
UNICEF

20:30

STRATI - prima masina printata 3D din lume. Vezi cum arata!

România Liberă România Liberă,
STRATI - prima masina printata 3D din lume. Vezi cum arata!

Primul automobil din lume construit la imprimanta 3D, modelul STRATI al companiei americane Local Motors, a fost vedeta celui mai recent salon auto de la Detroit. Masina este realizata in numai 44 de ore! si a fost realizata cu o imprimanta 3D speciala, stratificata. Materialul folosit este un polimer bazat pe structura de carbon. continuă pe România Liberă

Prima masina care va atinge 1.600 de kilometri pe ora va incerca omologarea recordului in 2016

Proiectul Bloodhound SSC, prima masina care vrea sa depaseasca bariera vitezei de 1. 600 de kilometri pe ora, va incerca omologarea recordului in 2016. Hakskeen Pan, din Africa de Sud, este locul ales pentru.

Cel mai nou avion din lume a efectuat prima cursa comerciala pe ruta Doha-Frankfurt

Cel mai nou avion de pasageri din lume, Airbus A350, a avut primul zbor comercial astazi. Compania aeriana Qatar Airways a efectuat o cursa coemrciala din Doha, cu destinatia Frankfurt, Germania, anunta AP. Noul apa.

Z13, cel mai puternic computer din lume! Afla cine l-a construit si cat costa

IBM Z13, potrivit companiei americane, este cel mai puternic computer din lume, cel mai performant server mainframe. Un mostru tehnologic ce acest apelativ are si un pret pe masura - costa 1 miliard de dolari. Ceea ce este fabulos la acest dispozitiv este dimensiunea. Daca pana acum, un astfel de monstru digital ocupa spatiul unei garsoniere, inginerii de la IBM au reusit sa reduca dimensiunile incat sa para unui frigider cu usi duble.

FOTO. Unde se va construi si cum va arata cel mai mare pod rutier din lume

Cel mai mare pod rutier din lume se va construi in Turcia peste stramtoarea Bosfor si va avea o lungime totala de 2,1 kilometri si o latime de 59 de metri, informeaza Mediafax.

O macara a companiei romanesti GSP participa la constructia celui mai mare pod rutier din lume

Compania Grup Servicii Petroliere GSP), controlata de omul de afaceri Gabriel Comanescu, participa cu o macara maritima la constructia celui mai mare pod rutier din lume, peste stramtoarea Bosfor din Turcia, proiect evaluat la 3 miliarde de dolari.

Croatia si-a ales prima femeie presedinte din istorie

Croatia si-a ales prima femeie presedinte din istorie. Conservatoarea Kolinda Grabar Kitarovic a castigat alegerile prezidentiale dupa ce l-a invins, in turul doi, pe presedintele in exercitiu. in varsta.

Unii revolutionari vor fi indemnizati din nou. Vezi cati bani vor primi

Unii dintre revolutionari vor primi din nou indemnizatii incepand chiar din aceasta luna. Este vorba despre revolutionarii raniti fara grad de invaliditate, sau care au fost arestati in decembrie 1989 precum.

O macara din Marea Neagra participa la ridicarea celui mai mare pod rutier suspendat din lume

Compania Grup Servicii Petroliere GSP) a incheiat pe 9 ianuarie operatiunea de ridicare a celui de-al doilea tablier de 4,5 metri si 450 de tone al podului Yavuz Sultan Selim, cel mai mare pod rutier suspendat din lume.

Performata isorica in SUA: Doi alpinisti au escaladat monolitului de granit El Capitan, cel mai mare din lume, fara mijloace artificiale (VIDEO)

Cea mai grea ruta a monolitului de granit El Capitan din parcul national Yosemite SUA) a fost escaladata in premiera de doi alpinisti care nu au utilizat mijloace artificiale, ci doar corzi si hamuri, informeaza.

Performanta isorica in SUA: Doi alpinisti au escaladat monolitului de granit El Capitan, cel mai mare din lume, fara mijloace artificiale (VIDEO)

Cea mai grea ruta a monolitului de granit El Capitan din parcul national Yosemite SUA) a fost escaladata in premiera de doi alpinisti care nu au utilizat mijloace artificiale, ci doar corzi si hamuri, informeaza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2561 seconds )