Libnet.ro
UNICEF

08:32

Stuart Bingham il trimite acasa pe Ronnie OSullivan

Online Sport Online Sport,
Stuart Bingham il trimite acasa pe Ronnie OSullivan

Surpriza de proportii inregistrata, miercuri seara, in sferturile de finala ale Campionatului Mondial de snooker, unde marele favorit Ronnie OSullivan a parasit competitia. continuă pe Online Sport

Stuart Bingham il trimite acasa pe Ronnie OSullivan in sosete

Surpriza de proportii inregistrata, miercuri seara, in sferturile de finala ale Campionatului Mondial de snooker, unde marele favorit Ronnie OSullivan a parasit competitia.

Ronnie OSullivan la egalitate cu Stuart Bingham inaintea sesiunii decisive

Echilibru pe tabela de scor intre Ronnie OSullivan si Stuart Bingham dupa 16 jocuri in sferturile Campionatului Mondial de snooker de la Sheffield.

Ronnie OSullivan a comis-o din nou la Crucible

Ronnie OSullivan are parte de un meci solicitant in sferturile de finala ale Campionatului Mondial de la Sheffield Crucible). In acelasi timp, cel supranumit Racheta a oferit un nou moment de pe urma caruia s-ar fi putut alege cu o amenda. In primul meci, contra lui Craig Steadman, Ronnie s-a descaltat de pantofi si a jucat in ciorapi.

Ronnie OSullivan si Neil Robertson au completat tabloul sferturilor la Crucible

Dupa zece zile de competitie Campionatul Mondial de snooker de la Crucible Sheffiled) a ajuns in faza sferturilor de finala. Opt jucatori au mai ramas asadar in cursa pentru marele trofeu, printre acestia Ronnie OSullivan si Neil Robertson, doi dintre favoriti.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2844 seconds )