Libnet.ro
UNICEF

08:30

Studentii sunt invitati la un concurs pe biciclete. Cei mai buni vor fi premiati

Adevărul Adevărul,
Studentii sunt invitati la un concurs pe biciclete. Cei mai buni vor fi premiati

Universitatea Transilvania si Clubul Sportiv Universitatea Brasov organizeaza miercuri, 30 octombrie 2013, incepand cu ora 12. 00 Turul Ciclist Universitaria 2013. continuă pe Adevărul

Avem cei mai prosti conducatori din Europa

Cei mai prosti conducatori din Europa sunt ai nostri. Am numarat saptezeci si noua de topuri europene in care suntem ultimii. Suntem ultimii in invatamant, ultimii in educatie, ultimii la cercetare, ultimii la sanatate, ultimii la Produsul Intern Brut, ultimii la protectia sociala, ultimii la absorbtia fondurilor europene, ultimii la calculatoare, ultimii la speranta de viata. Suntem primii la exportul de prostituate. Ocupam locul intai in aspecte injositoare: coruptie, fraude, insolvente, TVA necolectat. Unul ca Lucian Boia trage de aici concluzia ca romanii sunt ultimii. Concluzia este gresita din doua puncte de vedere.

Romanul CONDAMNAT LA MOARTE in Malaezia este aparat de unul dintre cei mai mari avocati ai acestei tari

Romanul condamnat la moarte in Malaezia il are de partea sa pe unul dintre cei mai experimentati si influenti avocati din aceasta tara. Mai mult, aparatorul sau este primul malaezian acceptat sa pledeze la .

Silvester Stallone, inchis alaturi de cei mai periculosi criminali din lume

Silvester Stallone ajunge sa fie inchis alaturi de cei mai periculosi criminali din lume. Pentru rolul sau din Escape Plan: Testul Suprem actorul trebuie sa gaseasca o solutie pentru a evada dintr-una din cele mai securizate inchisori din lume, supranumita Mormantul.

Ponta: in cazul gazelor de sist, cei mai multi protestatari sunt rationali, dar neinformati

Premierul Victor Ponta spune ca protestatarii fata de exploatarea gazelor de sist sunt rationali, dar neinformati si e datoria Guvernului sa explice faptul ca in faza de explorare nu se foloseste.

Romania, pe locul sase la consumul de bere: Cehii, cei mai mari consumatori

Romania se afla pe locul sase in topul celor mai mari consumatori de bere, prima pozitie fiind ocupata de Cehia, potrivit unei analize realizate de Ziarul Financiar, pe baza datelor Asociatiei Berarii Europei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3036 seconds )