Libnet.ro
UNICEF

08:45

STUDIU Alexandria, printre orasele cele mai dezavantajoase din punct de vedere al costului vietii

Adevărul Adevărul,
STUDIU Alexandria, printre orasele cele mai dezavantajoase din punct de vedere al costului vietii

Alexandria se numara printre orasele desemnate ca fiind cele mai dezavantajoase din punct de vedere al costului vietii, potrivitunui studiu realizat de platforma de imobiliare Storia. ro si agentia DD Research. continuă pe Adevărul

eMAG.ro a inceput o campanie de reduceri. Cele mai tari oferte la masini de spalat

A inceput Marea Unire a preturilor mici la eMAG. ro. Sunt oferte la mai multe categorii de produse printre care si la masini de spalat. Iata cateva dintre cele mai tari reduceri:.

Test de cultura generala: cine semneaza cele mai cunoscute imnuri ale statelor europene

Marseieza Frantei, Marsul Regal al Spaniei sau Fratelli dItalia sunt intre cele mai usor de recunoscut imnuri nationale, mai ales printre europeni. Mai putin cunoscuti sunt insa compozitorii care au creat muzica devenita peste ani simbol national.

Cele mai mari tepe date statului roman in zorii epocii contemporane. Cum a lasat un polonez Romania fara milioane de dolari

In Romania afacerile dubioase pe banii statului au fost dintotdeauna o practica obisnuita. in perioada interbelica, considerata de mitologiile istorice drept idilica si infloritoare, au avut loc printre cele mai mari tunuri dat statului roman. Majoritatea au fost facute de straini, cu complicitatea activa a autoritatilor locale si centrale. Prejudiciul adus statului roman a fost urias.

Oamenii care traiesc la 22 de grade Celsius sunt cei mai fericiti din lume. Legatura dintre temperatura si personalitate

Oamenii care traiesc in regiuni in care temperatura medie este de 22 de grade Celsius sunt cei mai fericiti si cei mai sociabili din lume, conform unui studiu global publicat marti, citat de.

Cele mai noi fotografii cu sarcina lui Kate Middleton

Kate Middleton este insarcinata pentru a treia oara si, desi se spune ca are o sarcina toxica, este deosebit de activa in societate. Iata cele mai recente aparitii publice ale Ducesei de Cambridge in care si-a expus cu mandrie burtica sub vestimentatiile elegante.

Peste 1700 locuri de munca in strainatate. Cele mai multe locuri vacante, la cules de capsuni, in Spania

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 1. 781 locuri de munca vacante, cele mai multe, 800, in Spania, la cules de capsuni.

VIDEO Care sunt cele mai periculoase droguri

Numai in SUA, in anul 2015 numarul deceselor cauzate de supradoza a atins 52,404, echivalentul a 145 de persoane pe zi, informeaza nytimes. com. Din materialul video de mai jos, realizat de editorii AsapSCIENCE, aflam care sunt cele mai periculoase droguri din lume.

Peste 1500 de elevi alexandreni vor primi burse. Cele mai multe burse merg la licee

594 elevi care frecventeza cursurile unitatilor de invatamant din municipiul Alexandria vor primi bursele aferente semestrului I al anului scolar 2017-2018. Proiectul de hotarare privind aprobarea numarului de burse din unitatile de invatamant preuniversitar de stat a fost aprobat in unanimitate de consilierii locali alexandreni.

Stela Popescu si Cristina Stamate, o prietenie cum putine sunt, mereu impreuna in momentele grele. Cele mai frumoase declaratii pe care si le-au facut

Actritele Cristina Stamate si Stela Popescu au fost colege vreme de multi ani pe scena Teatrului de Revista Constantin Tanase cucerind publicul si iubind meseria pe care au practicat-o cu daruire. Cele doua artiste au fost si prietene foarte bune in afara scenei, vorbind intotdeauna la superlativ una despre cealalta.

Cele mai bune sarmale: retete din mai multe colturi ale tarii

Aradeanca Claudia Romana Rista, cunoscuta drept fata care gateste cu flori, a descoperit secretul celor mai bune sarmale, colindand satele din Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )