Libnet.ro
UNICEF

14:00

VIDEO Care sunt cele mai periculoase droguri

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Care sunt cele mai periculoase droguri

Numai in SUA, in anul 2015 numarul deceselor cauzate de supradoza a atins 52,404, echivalentul a 145 de persoane pe zi, informeaza nytimes. com. Din materialul video de mai jos, realizat de editorii AsapSCIENCE, aflam care sunt cele mai periculoase droguri din lume. continuă pe Hotnews

Care sunt cele mai puternice zodii? Acest nativ este sef din nastere

Unele semne zodiacale sunt mai dominante decat altele. Fiecare dintre noi are trasaturi unice, iar unele dintre ele ne fac sa fim persoane extrem de puternice! Iata care sunt cele 5 zodii: Berbec: Sunt.

Care sunt cele mai cautate statiuni pentru minivacanta de 1 Decembrie

Majoritatea romanilor au ales destinatii autohtone pentru a-si petrece minivacanta de 1 Decembrie, preferate fiind Valea Prahovei si statiunile balneare, dar una dintre atractii este si Thailanda.

Care sunt cele mai frecvente metode prin care sunt inselati romanii: accidentul, ghiulul si pampersul

In goana dupa castiguri consistente si usor de obtinut, inventivitatea indivizilor certati cu legea nu cunoaste limite. Avand in vedere faptul ca metodele de operare sunt aduse periodic la cunostinta cetatenilor de catre politie, infractorii cauta mereu noi moduri de operare, iar cetatenii de buna credinta continua sa cada in plasa lor.

Cele mai puternice patru semne zodiacale. Reusesc orice isi propun prin personalitatea unica

Personalitatea puterica, increderea in sine si energia sunt calitatile care caracterizeaza cele mai puternice patru semne din zodiac. Acesti nativi pot obtine tot ceea ce isi.

VIDEO WTA: Cele mai bune cinci meciuri de Grand Slam din 2017 - Duelul dintre Simona Halep si Maria Sharapova, pe primul loc

Site-ul oficial al WTA a ales cele mai bune cinci meciuri disputate la turneele de Grand Slam in anul 2017, iar Simona Halep se gaseste de doua ori pe aceasta lista. Confruntarea dintre Halep si Maria Sharapova, din prima runda a turneului de la US Open, este considerata cea mai frumoasa a sezonului. Rusoaica revenea la o competitie majora dupa 18 luni si avea sa o invinga pentru a saptea oara consecutiv pe Simona Halep, favorita numarul doi la competitia de la Flushing Meadows scor 6-4, 4-6, 6-3).

VIDEO Buzaul are unul dintre cele mai moderne skatepark-uri din Romania. Adolescentii au participat la proiectare

Autoritatile municipiului Buzau au construit pentru tinerii amatori de sporturi extreme un skatepark profesionist, realizat la standarde moderne. Investitia, realizata in Parcul Tineretului din oras, a costat bugetul public aproximativ 400. 000 lei.

VIDEO Simona Halep: Nu pot sa spun ca sunt cea mai buna jucatoare, atunci cand esti trebuie sa castigi tot

Aflata momentan in pauza competitionala, Simona Halep a acordat un interviu pentru Canal33 in care a vorbit despre colaborarea cu Darren Cahill o persoana foarte buna si un antrenor care nu o inhiba pe liderul mondial), despre Ion Tiriac omul de afaceri este un sfatuitor de nadejde pentru liderul clasamentului WTA), dar si despre ce inseamna sa fii cea mai buna din lume. Nu pot sa spun ca sunt cea mai buna jucatoare, atunci cand esti trebuie sa castigi tot, a precizat Halep.

FOTOGALERIE Cum arata una dintre cele mai moderne fabrici de componente auto din tara

Nu departe de fosta fabrica Nokia, la 15 km de Cluj, Bosch produce componente electronice pentru automobile, intr-una dinre cele mai moderne fabrici auto din tara. Locul este curat precum o fabrica din Japonia si componentele finite produse aici sunt folosite la multe tipuri de sisteme, de la ABS pana la parcarea automata. Componentele ajung la producatori auto cunoscuti din vestul Europei, dar si in Iran si Rusia. In articol puteti vedea cum arata fabrica de la Jucu si puteti citi despre cum sunt testate in laborator diversele componente si despre ce este Industrie 4.

Cele mai noi fotografii cu sarcina lui Kate Middleton

Kate Middleton este insarcinata pentru a treia oara si, desi se spune ca are o sarcina toxica, este deosebit de activa in societate. Iata cele mai recente aparitii publice ale Ducesei de Cambridge in care si-a expus cu mandrie burtica sub vestimentatiile elegante.

Cele mai memorabile scenete in care a jucat Stela Popescu

Stela Popescu s-a stins din viata joi dimineata indurerand o tara intreaga, milioane de oameni care au indragit-o si i-au urmarit intreaga cariera. Din cei peste 60 de ani de activitate, iata doar cateva din cele mai memorabile scenete TV in care a jucat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3338 seconds )