Libnet.ro
UNICEF

16:15

eMAG.ro a inceput o campanie de reduceri. Cele mai tari oferte la masini de spalat

Antena3 Antena3,
eMAG.ro a inceput o campanie de reduceri. Cele mai tari oferte la masini de spalat

A inceput Marea Unire a preturilor mici la eMAG. ro. Sunt oferte la mai multe categorii de produse printre care si la masini de spalat. Iata cateva dintre cele mai tari reduceri:. continuă pe Antena3

Cele mai noi fotografii cu sarcina lui Kate Middleton

Kate Middleton este insarcinata pentru a treia oara si, desi se spune ca are o sarcina toxica, este deosebit de activa in societate. Iata cele mai recente aparitii publice ale Ducesei de Cambridge in care si-a expus cu mandrie burtica sub vestimentatiile elegante.

STUDIU Alexandria, printre orasele cele mai dezavantajoase din punct de vedere al costului vietii

Alexandria se numara printre orasele desemnate ca fiind cele mai dezavantajoase din punct de vedere al costului vietii, potrivitunui studiu realizat de platforma de imobiliare Storia. ro si agentia DD Research.

Test de cultura generala: cine semneaza cele mai cunoscute imnuri ale statelor europene

Marseieza Frantei, Marsul Regal al Spaniei sau Fratelli dItalia sunt intre cele mai usor de recunoscut imnuri nationale, mai ales printre europeni. Mai putin cunoscuti sunt insa compozitorii care au creat muzica devenita peste ani simbol national.

Peste 1700 locuri de munca in strainatate. Cele mai multe locuri vacante, la cules de capsuni, in Spania

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 1. 781 locuri de munca vacante, cele mai multe, 800, in Spania, la cules de capsuni.

VIDEO Care sunt cele mai periculoase droguri

Numai in SUA, in anul 2015 numarul deceselor cauzate de supradoza a atins 52,404, echivalentul a 145 de persoane pe zi, informeaza nytimes. com. Din materialul video de mai jos, realizat de editorii AsapSCIENCE, aflam care sunt cele mai periculoase droguri din lume.

Cele mai mari tepe date statului roman in zorii epocii contemporane. Cum a lasat un polonez Romania fara milioane de dolari

In Romania afacerile dubioase pe banii statului au fost dintotdeauna o practica obisnuita. in perioada interbelica, considerata de mitologiile istorice drept idilica si infloritoare, au avut loc printre cele mai mari tunuri dat statului roman. Majoritatea au fost facute de straini, cu complicitatea activa a autoritatilor locale si centrale. Prejudiciul adus statului roman a fost urias.

Top 10 cele mai inalte femei din istorie. Povestea chinezoaicei Yao Defen, care a ajuns sa masoare 234 de centimetri

Mediile de inaltime difera intre tari si regiuni, insa exista o tendinta general universala, aceea ca barbatii sunt, de obicei, mai inalti decat femeile. Cu toate acestea, au existat si exceptii notorii in istorie.

Alerta de bomba la una din cele mai importante cladiri din Londra

Fortele de ordine au intervenit de urgenta la unul dintre cei mai importanti zgarie-nori din capitala britanica Londra dupa o alerta privind existenta in fata cladirii a unui vehicul suspect. Un.

Alerta cu bomba la una din cele mai importante cladiri din Londra (FOTO)

Fortele de ordine au intervenit de urgenta la unul dintre cei mai importanti zgarie-nori din capitala britanica Londra dupa o alerta privind existenta in fata cladirii a unui vehicul suspect. Un.

Cele mai rele alimente de post. Ce boli poate sa provoace mancarea apetisanta din comert si ce ar trebui sa consumam

Alimentele de post, usor de procurat din supermarket, sunt cea mai la indemana varianta, insa deosebit de periculoase. Medicii atrag atentia ca mancarea din comert, cu gust bun, nu face decat sa ne imbolnaveasca. Mancarea fara carne, gatita acasa, ar trebui sa nu lipseasca de pe mese in aceasta perioada.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )