Libnet.ro
UNICEF

01:05

Studiul care spulbera mitul: Blondele sunt cele mai destepte femei

B1 B1,
 Studiul care spulbera mitul: Blondele sunt cele mai destepte femei

Mitul conform caruia blondele au un coeficient de inteligenta IQ) mai scazut a fost spulberat. Un studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea de Stat Ohio Statele Unite) arata ca blondele au un. continuă pe B1

Acestea sunt cele mai rapide masini facute vreodata! Ating viteze absurde

Am vazut acum cateva zile topul celor mai scumpe masini vandute vreodata. Azi ne uitam la 5 dintre cele mai rapide masini, de serie bineinteles, pentru ca, la sfarsitul zilei, cui ii plac masinile si nu.

[Infografic] Domeniile in care vor fi cele mai multe locuri de munca disponibile in lunile urmatoare

Intentiile de angajare ale companiilor din Romania pentru lunile iulie-septembrie sunt cele mai puternice din ultimii opt ani, iar sectoarele in care numarul angajatilor va creste cel mai mult in sectorul industriei prelucratoare, in constructii,.

Ghidul de calatorii Conde Nast Traveller a anuntat care sunt cele mai spectaculoase noi hoteluri ale lumii FOTO

Fie ca vorbim de piscina suspendata printre verdeata copacilor unei paduri din Thailanda, privelistea orizontului celei mai mari rezervatii din Africa sau superbele peisaje indoneziene ale campurilor de orez, atractiile celor mai luxoase noi hoteluri din lume, anunatate de ghidul de calatorii Conde Nest Traveller ne duc cu gandul la vacanta.

Cum tratezi cele mai frecvente tipuri de dureri

Durerea - indiferent daca este vorba de o intepatura de albina sau de un os rupt - este o experienta senzoriala si emotionala neplacuta. Din fericire, exista cateva metode prin care poti ameliora unele dintre cele mai frecvente tipuri de dureri.

Uitati tot ce stiati pana acum despre blonde. Studiul care revolutioneaza lumea bancurilor

Mitul ca blondele ar fi mai putin inteligente decat celelalte femei cu parul de alte culori nu se bazeaza pe nimic. Dimpotriva: coeficientul lor de inteligenta IQ) ar fi peste medie - cel putin asa.

Blondele sunt inteligente. Vezi ce IQ au

Mitul ca blondele ar fi mai putin inteligente decat celelalte femei cu parul de alte culori nu se bazeaza pe nimic. Dimpotriva: coeficientul lor de inteligenta IQ) ar fi peste medie - cel putin asa arata un studiu realizat de cercetatori de la Universitatea de Stat Ohio Statele Unite), relateaza luni passionsante. be, preluat de Agerpres.

Cum distruge lumea moderna una dintre cele mai frumoase legaturi sociale: Se pierde cel mai solid argument de apartenenta la familie, valori si traditii

Dincolo de nenumarate avantaje, schimbarile aduse de lumea moderna in care traim implica pierderi care cu greu pot fi suplinite de orice progres tehnologic, economic sau de orice alta natura. Printre aceste victime colaterale se numara distrugerea uneia dintre cele mai frumoase relatii pe care familia s-a bazat dintotdeauna.

FOTO+ VIDEO. TOP 10 cele mai SINISTRE boli din istoria medicinei

Va temeti de o moarte dureroasa, de o amputare a picioarelor sau a mainilor si, mai rau, sa vi se spuna ca aveti lepra? Oamenii de stiinta au realizat o lista cu cele mai sinistre boli din toate timpurile, de la o bacterie care va devoreaza chipul pana la viermi care patrund in ochi si provoaca orbirea ireversibila. Este vorba de un scurt documentar postat pe canalul Youtube, care a avut deja zeci de milioane de vizualizari in cateva zile. Clipul prezinta, astfel, topul celor mai infricosatoare maladii din istoria medicinei.

VIDEO Transalpina a fost deschisa: ce restrictii au ramas pe una dintre cele mai spectaculoase sosele din tara

Traficul rutier pe Transalpina, una dintre cele mai spectaculoase sosele din tara, a fost redeschis, dupa aproape opt luni in care drumul ce strabate zona de granita a judetelor Hunedoara, Alba, Valcea, Sibiu si Gorj a fost interzis.

Se implinesc 26 de ani de la Mineriada: Niciun oficial al statului nu a pomenit nimic despre cele mai negre evenimente post-decembriste (VIDEO)

Victimele mineriadelor au fost date uitarii de autoritati. Chiar daca se implinesc 26 de ani de la cele mai negre evenimente post-decembriste, nici presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si nici vreun.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )