Libnet.ro
UNICEF

10:31

SUA: Democratii pun la indoiala motivele lui Trump pentru eliminarea generalului Qasem Soleimani

Hotnews Hotnews,
 SUA: Democratii pun la indoiala motivele lui Trump pentru eliminarea generalului Qasem Soleimani

Democratii americani cer informatii suplimentare cu privire la afirmatia presedintelui Donald Trump conform careia generalul iranian Qassem Soleimani planuia atacuri asupra ambasadelor americane, scrie BBC. continuă pe Hotnews

Basescu: Daca SUA isi pun mintea cu Iranul, il rad de pe fata pamantului in 48 de ore. Americanii au lichidat un sef terorist. Trebuie sa ne cerem scuze pentru asta?

Fostul presedinte Traian Basescu este de parere ca pozitia unor oficiali europeni despre cum Uniunea Europeana ar trebui sa medieze conflictul SUA-Iran este o penibilitate, el spunand, la B1TV, ca nu este un conflict intre doua superputeri, deoarece SUA au capacitatea de a rade Iranul de pe fata pamantului in 48 de ore. SUA au lichidat un sef terorist, unul din marii sefi teroristi ai acestui deceniu . Trebuie sa ne cerem scuze pentru asta cumva? .

Basescu: Daca SUA isi pun mintea cu Iranul, il rad de pe fata pamantului in 48 de ore

Traian Basescu este de parere ca pozitia unor oficiali europeni, despre cum Uniunea Europeana ar trebui sa medieze conflictul SUA-Iran, este o penibilitate, pentru ca americanii ne sunt aliati.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2087 seconds )