Libnet.ro
UNICEF

14:30

SUA si Germania vor incheia un acord prin care se angajeaza sa nu se spioneze - presa

Hotnews Hotnews,
 SUA si Germania vor incheia un acord prin care se angajeaza sa nu se spioneze - presa

Statele Unite si Germania vor incheia in curand un acord prin care se angajeaza reciproc sa nu se spioneze, scrie saptamanalul german Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung FAS) in editia care urmeaza sa apara duminica, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

SUA si Germania vor incheia un acord prin care se angajeaza sa nu se mai spioneze reciproc

Statele Unite si Germania vor incheia in curand un acord prin care se angajeaza reciproc sa nu se spioneze, scrie Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung, citat de AFP.

SUA si Germania vor semna un acord prin care se angajeaza sa nu se mai spioneze.

SUA si Germania vor incheia in curand un acord prin care se vor angaja sa nu se mai spioneze, potrivit unui articol ce va aparea in editia de duminica a saptamanalului Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung, citat de AFP. Conform publicatiei, care citeaza surse apropiate ale guvernului german, o delegatie a cancelariei germane si inalti responsabili americani s-au intalnit la mijlocul acestei saptamani la Casa Alba si au convenit incheierea unui astfel de acord ce ar urma sa fie semnat la .

SUA si Germania ar semna un acord prin care se obliga sa nu se mai spioneze

SUA si Germania ar urma sa incheie, in viitorul apropiat, un acord, prin care sa se angajeze sa nu se mai spioneze, potrivit unor surse citate de AFP.

Site-ul MAI a fost clonat cu unul prin care se cer bani si date personale

Ministerul Afacerilor Interne a fost sesizat de mai multi cetateni cu privire la existenta unei pagini web ce copiaza site-ul institutiei si prin care se cer date personale si sume de bani, sub pretextul unor fapte comise de cei care o acceseaza, au.

Ministerul de Interne a fost avertizat ca i-a fost clonat site-ul cu unul prin care se cer bani si date personale

Ministerul Afacerilor Interne a fost sesizat de mai multi cetateni cu privire la existenta unei pagini web ce copiaza site-ul institutiei si prin care se cer date personale si sume de bani, sub pretextul unor fapte comise de cei care o acceseaza, au declarat, pentru Mediafax, oficiali din MAI.

VIDEO Ministerul de Interne a fost avertizat ca i-a fost clonat site-ul cu unul prin care se cer bani si date personale

Ministerul Afacerilor Interne a fost sesizat de mai multi cetateni cu privire la existenta unei pagini web ce copiaza site-ul institutiei si prin care se cer date personale si sume de bani, sub pretextul unor fapte comise de cei care o acceseaza, au declarat, pentru Mediafax, oficiali din MAI.

Site-ul Ministerului Afacerilor Interne a fost clonat cu unul prin care se cer bani si date personale

Site-ul Ministerului Afacerilor Interne a fost clonat. Ministerul Afacerilor Interne atentioneaza ca elemente ale site-ul sau institutional au fost copiate pentru a se crea o platforma web prin care.

A suspendat hotararea prin care Cupru Min era obligata sa plateasca 17 milioane euro

Curtea de Apel Bucuresti a suspendat hotararea prin care Cupru Min a fost obligata sa plateasca 17 milioane euro catre Energo Mineral, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei.

Curtea de Apel Bucuresti a suspendat hotararea prin care Cupru Min a fost obligata la plata sumei de 17 milioane euro catre Energo Mineral

Curtea de Apel Bucuresti a suspendat hotararea controversata a Tribunalului Bucuresti, prin care Cupru Min S. a fost obligata la plata a peste 17 milioane de euro catre Energo Mineral S. Bucuresti, companie aflata in prezent in insolventa, a anuntat Dragne Asociatii printr-un comunicat de presa. Litigiul a pornit de la pretentiile unui consortiu de societati care s-au asociat cu compania de stat in 2007 pentru a exploata zacamintele de cupru aflate in administrarea Cupru Min.

Cotidianul britanic Daily Express a lansat o petitie prin care ii cere lui Cameron sa mentina restrictiile pentru romani si bulgari

Cotidianul britanic Daily Express a lansat o petitie prin care ii cere premierului David Cameron sa mentina controlul asupra sosirii lucratorilor romani si bulgari in Marea Britanie si le cere cititorilor sai.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )