Libnet.ro
UNICEF

07:45

SUA si Marea Britanie iau in considerare noi sanctiuni impotriva Rusiei si Siriei, pe fondul situatiei din orasul Alep

România Liberă România Liberă,
SUA si Marea Britanie iau in considerare noi sanctiuni impotriva Rusiei si Siriei, pe fondul situatiei din orasul Alep

Seful diplomatiei americane, John Kerry, a precizat ca Statele Unite si Marea Britanie le-au comunicat aliatilor occidentali ca intentioneaza sa impuna noi sanctiuni impotriva Rusiei si Siriei, in contextul asediului asupra orasului sirian Alep. continuă pe România Liberă

SUA si Marea Britanie analizeaza sa impuna noi sanctiuni Rusiei si Siriei din cauza ofensivei de la Alep

Washingtonul si Londra au anuntat duminica faptul ca se gandesc sa impuna noi sanctiuni guvernelor sirian si rus, cu scopul de a opri o ofensiva siriano-rusa asupra partii de est a Alepului, aflata sub controlul rebelilor, relateaza The Associated Press.

Burse in scolile private din SUA si Marea Britanie

Liga Nationala de Dezbateri Preuniversitare, in colaborare cu ASSIST SUA) si HMC Marea Britanie), lanseaza Programul de schimb de elevi pentru anul academic 2017-2018. Programul ofera posibilitatea obtinerii unor burse de studii timp de un an in scoli private din SUA si Marea Britanie, transmite IPN.

Marea Britanie este hotarata sa paraseasca Uniunea Europeana

Marea Britanie este hotarata sa paraseasca Uniunea Europeana, a declarat vineri purtatoarea de cuvant a premierului britanic Theresa May, ea respingand astfel sugestia presedintelui Consiliului European, Donald Tusk, ca unica alternativa in fata unui Brexit 'dur ' este ca Marea Britanie sa renunte la ideea de a iesi din Uniunea Europeana, relateaza Reuters.

Nave de razboi din Rusia se indreapta spre Marea Britanie. Anuntul facut de Londra

Nave de razboi ruse sunt asteptate sa intre in apele teritoriale ale Marii Britanii, saptamana viitoare, pe fondul tensiunilor tot mai mari intre Marea Britanie si Moscova, cauzate de conflictul.

Brexit. Angela Merkel: Marea Britanie nu va primi acces deplin la piata unica fara garantarea libertatii de circulatie. Vezi ce spune despre muncitorii romani

Cancelarul Angela Merkel a reafirmat ca Marea Britanie nu va putea obtine concesii in ceea ce priveste libertatea de circulatie si in acelasi timp sa pastreze accesul deplin la piata unica, intrucat acest lucru ar putea si stimula si alte state sa ceara acelasi conditii, scrie Reuters online.

Cetatenii europeni care lucreaza deja in Marea Britanie vor primi drept de sedere

Cetatenii europeni care lucreaza deja in Marea Britanie vor primi drept de sedere si dupa iesirea acestei tari din Uniunea Europeana. Iar pentru cei care vor dori sa lucreze in regat pe viitor, se va introduce un sistem de permise care ii va favoriza pe cei calificati. Prevederile apar intr-un document redactat de Ministerul de Interne de la Londra si obtinut de cotidianul The Daily Mail.

Ce le pregateste Marea Britanie muncitorilor din UE

Cetatenii europeni care lucreaza deja in Marea Britanie vor primi drept de sedere si dupa iesirea acestei tari din Uniunea Europeana. Iar pentru cei care vor dori sa lucreze in regat pe viitor, se.

Avertisment dur din partea Consiliului European: Marea Britanie iese din UE si pierde privilegiile, ori nu mai iese deloc

Marea Britanie se confrunta cu doua alegeri transante: ori iese din Uniunea Europeana, scenariu in care isi pierde multe din privilegii, ori nu mai iese din Uniunea Europeana deloc. Este pozitia.

in Scotia ar putea avea loc un nou referendum privind independenta fata de Marea Britanie

Premierul scotian Nicola Sturgeon a precizat, joi, ca saptamana viitoare va anunta un nou plan pentru organizarea unui referendum, pe tema independentei fata de Marea Britanie.

Marile banci avertizeaza: Risc de exod din Marea Britanie, in 2017

Bancile de top au avertizat, saptamana aceasta, ca ar putea incepe sa-si transfere angajatii din Marea Britanie, la inceputul anului viitor, daca nu se vor clarifica rapid aspectele legate de posibilitatea ca Regatul Unit sa-si pastreze accesul la piata unica europeana la momentul iesirii din UE Brexit), potrivit Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )