Libnet.ro
UNICEF

23:45

SUA: Michael Cohen, avocatul lui Donald Trump, dispus sa coopereze cu investigatorii federali (surse CNN)

Hotnews Hotnews,
 SUA: Michael Cohen, avocatul lui Donald Trump, dispus sa coopereze cu investigatorii federali (surse CNN)

Avocatul presedintelui american Donald Trump, Michael Cohen, ar fi spus familiei si prietenilor ca este dispus sa coopereze cu investigatorii federali pentru a micsora presiunea asupra sa si a familiei sale, conform unor surse citate de postul CNN, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

Donald Trump si Kim Jong-un si-au acceptat invitatiile de a vizita SUA, respectiv Coreea de Nord

Presedintele american, Donald Trump, si liderul nord-coreean, Kim Jong-un, si-au acceptat reciproc invitatiile de a vizita SUA, respectiv Coreea de Nord, a informat miercuri agentia de presa nord-coreeana KCNA, citata de Reuters.

Donald Trump a difuzat imagini de la summitul G7, pentru a contracara stirile false

Presedintele SUA, Donald Trump, a postat sambata, pe Twitter, mai multe imagini de la intalnirea pe care a avut-o cu liderii din Grupul tarilor puternic industralizate G7), afirmand ca, in pofida stirilor false, s-a inteles foarte bine cu omologii lui, relateaza Mediafax.

Donald Trump are numarul de telefon al lui Kim Jong-Un si l va suna duminica

Presedintele SUA, Donald Trump, a afirmat vineri ca a facut schimb de numere de telefon cu liderul Coreei de Nord, Kim Jong-Un, precizand ca urmeaza sa discute duminica, relateaza Mediafax.

VIDEO SUA: Donald Trump da vina pe democrati pentru separarea copiilor de imigranti de parintii lor

Presedintele american Donald Trump a dat vina pe democrati pentru politica administratiei sale de a separa copiii de imigranti de parintii lor la granita.

Donald Trump a afirmat ca peninsula Crimeea este parte a Rusiei, pentru ca locuitorii de acolo vorbesc limba rusa

Presedintele SUA, Donald Trump, ar fi declarat in cadrul summitului G-7, de saptamana trecuta, ca Crimeea este teritoriu rusesc, pentru ca cetatenii peninsulei, anexate de Rusia in 2014, vorbesc in limba rusa.

Politicile protectioniste ale lui Donald Trump submineaza sistemul comercial global,avertizeaza FMI2

Taxele vamale introduse de presedintele SUA, Donald Trump, risca sa submineze sistemul comercial mondial si sa atraga masuri de retorsiune din partea altor tari, fiind afectata inclusiv economia Statelor Unite, avertizeaza Fondul Monetar International, relateaza Mediafax.

Politicile protectioniste ale lui Donald Trump submineaza sistemul comercial global, avertizeaza FMI

Taxele vamale introduse de presedintele SUA, Donald Trump, risca sa submineze sistemul comercial mondial si sa atraga masuri de retorsiune din partea altor tari, fiind afectata inclusiv economia Statelor Unite, avertizeaza Fondul Monetar International, relateaza Mediafax.

Cum a justificat Donald Trump continutul declaratiei comune semnate la summitul cu liderul nord-coreean

Intalnirea presedintelui SUA, Donald Trump, cu liderul nord-coreean, Kim Jong-un, care a avut loc marti la Singapore a fost catalogata drept un moment istoric, insa analistii sunt in continuare sceptici cu privire la consecintele summitului, mai ales in ceea ce priveste denuclearizarea Coreei de Nord.

NYT: Ce s-a ntmplat la summitul Donald Trump - Kim Jong-Un si de ce conteaza

Intalnirea pe care presedintele SUA, Donald Trump, a avut-o cu liderul nord-coreean, Kim Jong-Un, contine o serie de angajamente in sensul imbunatatirii relatiilor bilaterale si, chiar daca nu sunt prevazute masuri concrete, lansarea dialogului reprezinta un pas semnificativ, observa New York Times, preluat de Mediafax.

NYT: Ce s-a ntmplat la summitul Donald Trump - Kim Jong-un si de ce conteaza

Intalnirea pe care presedintele SUA, Donald Trump, a avut-o cu liderul nord-coreean, Kim Jong-un, contine o serie de angajamente in sensul imbunatatirii relatiilor bilaterale si, chiar daca nu sunt prevazute masuri concrete, lansarea dialogului reprezinta un pas semnificativ, observa New York Times, preluat de Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )