Libnet.ro
UNICEF

00:07

Unda de soc la Washington. Trump l-a demis pe directorul FBI

Antena3 Antena3,
Unda de soc la Washington. Trump l-a demis pe directorul FBI

Presedintele american, Donald Trump, l-a demis marti pe directorul Biroului Federal de Investigatii FBI), James Comey, o decizie surpriza care a provocat o unda de soc la Washington, transmite AFP, care. continuă pe Antena3

SUA: Presedintele Donald Trump l-a demis pe directorul FBI, James Comey (Casa Alba)

Presedintele american, Donald Trump, l-a demis marti pe directorul Biroului Federal de Investigatii FBI), James Comey, o decizie surpriza care a provocat o unda de soc la Washington, transmite AFP, care aminteste ca FBI este institutia insarcinata cu ancheta asupra eventualelor legaturi intre echipa de campanie a lui Trump si Rusia.

Presedintele Trump l-a demis pe directorul FBI

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a semnat in timpul noptii scrisoarea de demitere a directorului Biroului Federal de Investigatii FBI), James Comey. Demiterea acestuia a socat Washingtonul, iar democratii au acuzat ca eliminarea lui Comey are legatura cu investigatia condusa de FBI cu privire la legaturile dintre campania Trump si Rusia, relateaza BBC.

Directorul FBI a aflat de la televizor ca a fost concediat: E o gluma destul de amuzanta

Directorul FBI, concediat marti de Donald Trump, tinea un discurs in fata unui grup de angajatii din Los Angeles, cand un televizor din fundal a anuntat ca a fost demis. Ca raspuns, Comey a ras, spunand ca este o gluma destul de amuzanta, scrie New York Times in pagina electronica.

Presedintele SUA, Donald Trump, l-a demis, marti, pe directorul FBI, James Comey. Trump: Nu sunteti capabil sa conduceti de o maniera eficace Biroul

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, l-a demis pe directorul Biroului Federal de Investigatii FBI), James Comey, transmite AFP.

Decizie neasteptata a lui Donald Trump: l-a demis pe seful FBI

Presedintele SUA, Donald Trump, l-a demis pe directorul FBI, James Comey. Demiterea acestuia a socat Washingtonul, iar democratii au acuzat ca eliminarea lui Comey are legatura cu investigatia condusa de FBI cu privire la legaturile intre echipa de.

Presedintele SUA, Donald Trump, l-a demis, marti, pe directorul FBI, James Comey

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, l-a demis pe directorul Biroului Federal de Investigatii FBI), James Comey, transmite AFP.

Presedintele Donald Trump l-a concediat pe directorul FBI, James Comey

Presedintele Donald Trump a anuntat, printr-o scrisoare publica, concedierea directorului FBI-ului, dupa consultari cu procurorul general si adjunctul procurorului general, pentru motivul ca acesta nu este capabil sa conduca eficient FBI-ul.

Directorul FBI a aflat de la televizor ca a fost concediat, chiar in timp ce tinea un discurs in fata unor angajati

James Comey a aflat de la televizor ca presedintele Donald Trump l-a concediat din functia de director FBI, informeaza New York Times. Comey tinea un discurs in fata unui grup de angajati din Los.

Trump, despre concedierea directorului FBI: Cand lucrurile se vor linisti, imi vor multumi

Donald Trump a promis miercuri ca va numi pe cineva care va face o treaba mult mai buna dupa demiterea lui James Comey din functia de director al FBI. Acesta isi apara astfel decizia prin.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )