Libnet.ro
UNICEF

07:30

SUA reexamineaza stategia din Irak dupa ce Stat Islamic cucereste Ramadi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
SUA reexamineaza stategia din Irak dupa ce Stat Islamic cucereste Ramadi

SUA isi reexamineaza strategia in Irak, dupa ce orasul Ramadi a fost cucerit de gruparea Stat Islamic, a recunoscut miercuri un oficial american de rang inalt, promitand ca Washingtonul va ajuta Bagdadul sa reia controlul asupra acestui oras cat de. continuă pe Wall-Street Ro

SUA isi reexamineaza strategia in Irak, dupa ce gruparea Stat Islamic a cucerit orasul Ramadi

SUA isi reexamineaza strategia in Irak, dupa ce orasul Ramadi a fost cucerit de gruparea Stat Islamic, a recunoscut miercuri un oficial american de rang inalt, promitand ca Washingtonul va ajuta Bagdadul sa.

SUA schimba strategia in Irak, dupa ce jihadistii din Statul Islamic au cucerit orasul Ramadi

SUA isi reexamineaza strategia in Irak, dupa ce orasul Ramadi a fost cucerit de gruparea Stat Islamic, a recunoscut miercuri un oficial american de rang inalt, promitand ca Washingtonul va ajuta Bagdadul sa reia controlul asupra acestui oras cat de repede posibil, relateaza AFP.

Gruparea Stat Islamic controleaza granita dintre Siria si Irak

Gruparea Stat Islamic SI) au cucerit, joi, ultimul punct de trece a frontierei siriano-irakiene aflat sub controlul fortelor regimului de la Bagdad, a informat Observatorul sirian pentru drepturile omului OSDO), conform Agerpres.

Cele mai importante 10 lucruri care se intampla in lume: De la razboiul civil din Irak pana la criza financiara cu care se confrunta Grecia

Business Insider aduna laolalta cele mai importante stiri care se petrec miercuri in lume. Irak solicita ajutorul voluntarilor pentru a-si recupera orasul Ramadi pe care Statul Islamic si l-a insusit la.

Adrian Nastase: Invazia americana din Irak, in 2003, s-a dovedit a fi un caz de manual de ipoteze eronate si esecuri ale serviciilor

In cadrul cursului organizat de Fundatia Europeana Titulescu, Adrian Nastase a vorbit despre ratiunile care au stat la baza deciziei administratiei americane de a declansa cel de-al doilea razboi impotriva.

O grupare jihadista, afiliata Stat-Islamic, a revendicat rapirea unui roman in Burkina Faso

Gruparea jihadista salafista din Sahel Al-Mourabitoune afirma intr-o inregistrare audio difuzata de agentia mauritana Al-Akhbar ca-l detine pe romanul rapit in Burkina Faso in aprilie si indeamna Guvernul roman sa acorde atentie serioasa.

Personalul medical din spitalele de stat si centrele de sanatate din Grecia, in greva din cauza masurilor de austeritate

Personalul medical din spitalele de stat si centrele de sanatate din Grecia se afla miercuri intr-o greva de 24 de ore in semn de protest fata de masurile de austeritate, relateaza DPA, citat de.

Circulatia OPRITA in zona Podului Izvor din Capitala, dupa ce craterul aparut ieri in asfalt s-a extins

Traficul rutier in zona Izvor din Capitala a fost inchis de politisti, miercuri dimineata, dupa ce fisura aparuta marti dupa-amiaza in asfalt s-a extins pe toate cele trei benzi ale bulevardului Splaiul.

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )