Libnet.ro
UNICEF

13:45

SUA vor sa stabileasca daca s-au folosit arme chimice in atacul din Siria

B1 B1,
SUA vor sa stabileasca daca s-au folosit arme chimice in atacul din Siria

Statele Unite nu pot stabili cu certitudine, deocamdata, daca in Siria a avut loc un atac cu arme chimice miercuri, anunta Departamentul de Stat american, citat de AFP. in acest moment, nu putem stabili cu. continuă pe B1

Liga Araba, Marea Britanie si Suedia solicita ONU sa stabileasca daca in regiunea Damasc au fost folosite arme chimice

Liga Araba, Marea Britanie si Suedia au solicitat ONU sa stabileasca daca in regiunea Damasc au fost folosite arme chimice, dupa ce aceasta a fost tinta unor bombardamente violente, miercuri, iar militantii au.

ONU, chemata sa stabileasca daca in regiunea Damasc au fost folosite arme chimice.

Liga Araba, Marea Britanie si Suedia au facut apel la ONU, dupa ce regiunea Damasc a fost tinta unor bombardamente violente, miercuri, iar militantii au afirmat ca a fost folosit un gaz toxic, potrivit Mediafax. Cel putin 100 de persoane au fost ucise in bombardamentele violente din provincia Damasc, a anuntat Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO), in timp ce militantii acuza regimul ca a folosit gaze toxice in timpul acestor bombardamente ale armatei la Ghouta de Est, in .

intalnire cu usile inchise la ONU dupa ce s-a aflat teribila veste: Au folosit arme chimice

Un nou masacru comis in Siria a pus pe jar lumea diplomatica din intreaga lume. Peste o mie de oameni si-au pierdut viata intr-o singura zi intr-un atac cu arme chimice comis in Damasc, sustine opozitia.

Un clujean a pus Biblia pe versuri. I-au luat 14 ani. Romanii plecati in SUA vor ca Biblia in versuri de la Cluj sa fie omologata in Cartea Recordurilor

Un mecanic din Cluj-Napoca in varsta de 55 de ani a pus Biblia pe versuri. I-au iesit 21 de volume, 1. 815 de versuri. Toate scrise in 14 ani, dupa ce isi termina serviciul la Electrica. Romanii plecati in State, unde i-a fost publicat primul volum, vor ca gestul clujeanului sa nu fie trecut cu vederea, ci sa fie recunoscut de Cartea Recordurilor.

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )