Libnet.ro
UNICEF

15:15

Subiectele zilei: Romanul asasinat in Costa Rica a fost carausul unui clan interlop din Timisoara; Noul sef al Senatului, Teodor Melescanu, a sustinut crimele comunistilor din anii 50

Hotnews Hotnews,
 Subiectele zilei: Romanul asasinat in Costa Rica a fost carausul unui clan interlop din Timisoara; Noul sef al Senatului, Teodor Melescanu, a sustinut crimele comunistilor din anii 50

Comisia lui von der Leyen: mai feminina, mai verde, mai digitala. Presedinta Comisiei Europene a indeplinit deja una din promisiunile facute. Jumatate din comisari ar urma sa fie femei. O femeie acuzata ca si-a omorat trei nou-nascuti a fost lasata sa mearga acasa. Acolo mai are trei copii. Procurorii si politistii suceveni au descoperit la inceputul lunii august. continuă pe Hotnews

FOTO Romanul asasinat in Costa Rica a fost victima unui atac armat si in iunie. Cum a scapat atunci cu viata

Oradeanul asasinat, marti, 10 septembrie, impreuna cu iubita sa, fotomodelul Raquel Maria Gamboa Mora, in Costa Rica, a fost vizat de un atac similar si la inceputul acestei veri, agresorii tragand si atunci mai multe focuri de arma asupra masinii, care l-au ranit in sold si in glezna.

Legaturile dintre romanul asasinat pe strada, in Costa Rica, si cartelurile drogurilor

Un romanstabilit in Costa Rica a fost executat pe strada, intr-un atac pe care jurnalistii din aceasta tara il descriu drept un asasinat la comanda, legat de retelele de trafic de droguri. Martorii.

VIDEO Cine este traficantul oradean asasinat de mafia drogurilor in Costa Rica

Romanul impuscat in in stil mafiot marti, 10 septembrie, in Costa Rica, a fost caraus de cocaina pentru un periculos clan interlop din Timisoara profilat pe traficul international de droguri. Barbatul, pe nume Ionut George Otelac, este originar din Oradea si a fost racolat imediat dupa terminarea liceului.

Cazul romanului ucis in Costa Rica. Presedintele Alvarado: Actiunile noastre impotriva cartelurilor au starnit lupta pentru putere intre lupii tineri

Asasinat in Costa Rica, romanul Ionut George Otelac pare fi una dintre victimele unui razboi care are loc in interiorul bandelar de traficanti de droguri din tara din America Centrala.

Un roman a fost asasinat la comanda in Costa Rica

Un roman a fost asasinat la comanda in Costa Rica. Acesta si-a pierdut viata in timpul unui atac mafiot. In imaginile postate de presa de pste Ocean se vede cum doi motociclisti se apropie de masina in care se a.

Un roman si iubita lui, executati pe strada in Costa Rica. Barbatul ar fi avut legaturi cu traficul de droguri VIDEO

Romanul Ionut George Otelac si fotomodelul costarican Raquel Maria Gamboa Mora au fost asasinati marti in Costa Rica, scrie presa din tara centramericana.

Un roman si iubita sa, asasinati in Costa Rica. Cine este barbatul care a fost gasit mort. VIDEO

Un roman si iubita sa au fost asasinati in Costa Rica, in timp ce se aflau in masina pe o strada din centrul orasului Alajuelita. Barbatul avea cazier pentru trafic de droguri, dupa ce incercase sa scoata din tara 20 de kilograme de cocaina, in timp ce tanara era fotomodel. Un roman si iubita sa .

Noi detalii despre romanului impuscat in Costa Rica. Executia barbatului, planuita de cateva luni

Un roman, in varsta de 38 de ani, a fost impuscat mortal pe strazile orasului Alajuelita din Costa Rica. Acesta a fost executat impreuna cu iubita lui, o tanara model, in timp ce se aflau intr-un.

Elena Udrea, prima aparitie publica de la intoarcerea din Costa Rica A venit la instanta in procesul finantarii campaniei prezidentiale a lui Basescu, din 2009 - UPDATE

Fostul ministru Elena Udrea s-a prezentat joi dimineata la Curtea de Apel Bucuresti, fiind prima sa aparitie publica de la intoarcerea din Costa Rica, la inceputul lunii iulie. Ea a venit la instanta tinandu-se de mana cu iubitul ei, Adrian Alexandrov. Elena Udrea a venit la Curtea de Apel pentru procesul privind finantarea campaniei electorale din 2009, in care este acuzata de luare de mita si spalare de bani. La termenul de joi, procesul a fost din nou amanat, de aceasta data pentru 15 octombrie.

Roman ucis in Costa Rica alaturi de iubita sa

Un roman a murit in Costa Rica dupa ce a fost impuscat impreuna cu iubita sa intr-un atac mafiot, co.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )