Libnet.ro
UNICEF

19:00

Subiectiv: Ministrul Muncii Olguta Vasilescu, despre remaniere: Se poate intampla orice

Antena3 Antena3,
Subiectiv: Ministrul Muncii Olguta Vasilescu, despre remaniere: Se poate intampla orice

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a afirmat, duminica seara, in emisiunea Subiectiv, ca in privinta remanierii guvernamentale se poate intampla orice, iar cel mai probabil social. continuă pe Antena3

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, anunt despre remaniere: Se poate intampla orice. Probabil miercuri vom vedea decizia in CExN

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, la postul de televiziune Antena 3, ca in privinta remanierii guvernamentale se poate intampla orice.

Subiectiv: Lia Olguta Vasilescu, noi precizari despre legea salarizarii. Ce se intampla cu vechimea in munca

Ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu a adus in emisiunea Subiectiv noi precizari despre legea salarizarii. Totodata, aceasta a vorbit si ce se intampla cu vechimea in.

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu: Nu imi fac griji de remaniere. Ce a fost de aplicat din programul de guvernare pe ministerul meu s-a aplicat

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, la postul de televiziune Antena 3, ca nu se teme de remaniere, iar tot ce era de aplicat din programul de guvernare pe Ministerul Muncii s-a aplicat.

Lia Olguta Vasilescu: Nu imi fac griji de remaniere; ce a fost de aplicat din programul de guvernare pe ministerul meu s-a aplicat

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a afirmat, vineri, la Antena 3, ca tot ce era de aplicat din programul de guvernare pe Ministerul Muncii s-a aplicat, iar din acest motiv nu isi face griji ca ar putea fi remaniata, relateaza Agerpres.

Ministrul Olguta Vasilescu, ultimele informatii despre Legea salarizarii

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a dat asigurari vineri, la Antena 3, ca toate salariile bugetarilor vor creste asa cum este prevazut in Legea salarizarii, in special cele mici, toti bugetarii.

Ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu: Am demisia in alb

Ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu a declarat ca este pregatita oricand sa paraseasca scaunul ministerial daca nu mai are sustinerea partidului. Am demisia in alb prin prima zi de.

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu: Majorarile salariale in Educatie si Sanatate au fost amanate pentru martie, din cauza amendamentelor de crestere a salariilor unor bugetari

Lia Olguta Vasilescu explica, pe pagina sa de Facebook, ca majorarile salariale in Educatie si Sanatate au fost amanate pentru martie 2018 deoarece au fost depuse foarte multe amendamente la proiectul Legii salarizarii unitare .

Ministrul Olguta Vasilescu: Am depus demisia in alb la partid

Ministerul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat miercuri ca si-a depus demisia in alb la partid cand a preluat functia, precizarile fiind facute in contextul evaluarii ministrilor de catre.

Cozmanciuc (PNL): Lia Olguta Vasilescu trebuie sa demisioneze! Legea salarizarii este legea manipularii nationale

Deputatul liberal Mugur Cozmanciuc cere demisia ministrului Muncii, Lia Olguta Vasilescu, avand in vedere ca legea salarizarii personalului bugetar este un proiect haotic, care a reusit sa nemultumeasca pe toata lumea, desi era nevoie de o lege care sa rezolve cu adevarat problemele din sistemul de salarizare. Cozmanciuc sustine ca oamenii au fost mintiti de PSD.

Nu imi fac griji de remaniere; ce a fost de aplicat din programul de guvernare pe ministerul meu s-a aplicat

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a afirmat, vineri, la Antena 3, ca tot ce era de aplicat din programul de guvernare pe Ministerul Muncii s-a aplicat, iar din acest motiv nu isi face griji ca va fi remaniata.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )