Libnet.ro
UNICEF

01:05

Subprefectul de Braila a devenit prefect la mai putin de doua saptamani dupa numirea in functie

Adevărul Adevărul,
Subprefectul de Braila a devenit prefect la mai putin de doua saptamani dupa numirea in functie

Simona Draghincescu este noul prefect al judetului Braila, succedandu-i in functie lui Catalin Boboc, care va candida la sefia Consiliului Judetului Braila din partea PNL. continuă pe Adevărul

Coronavirus |Marturia unei paciente dupa a fost internata doua saptamani la ATI. Se duc lupte puternice in aceste sectii, despre care nu vorbeste nimeni, ba se mai si inventeaza teorii (VIDEO)

Directorul Colegiului National Mihai Eminescu, Buzau, Camelia Voicu, a povestit pe Facebook experienta traita in spital, la Terapie Intensiva, unde a fost internata doua saptamani dupa ce a fost.

Doua clisee de intalnite in limba romana: cand vine vorba de si nu mai putin de

Ana Iorga a explicat in rubrica Pe cuvant cand si cum folosim corect doua clisee des intalnite in limba romana: cand vine vorba de si nu mai putin de.

Alexandru Rafila: Bilantul mare de cazuri confirmate in ultimele doua saptamani isi va regasi un rasunet in numarul de persoane internate in sectiile de terapie intensiva (VIDEO)

Bilantul mare de cazuri de COVID-19 confirmate in ultimele doua saptamani isi va regasi un rasunet in numarul de persoane internate in sectiile de terapie intensiva, este de parere Alexandru Rafila,.

Prognoza meteo pentru perioada 10 -23 august 2020: Urmeaza doua saptamani cu vreme calda, dar temperaturile scad sub pragul de canicula, din 15 august

Administratia Nationala de Meterorologie ANM) a emis, luni, prognoza valabila pentru perioada 10 - 23 august. Potrivit meteorologilor, in urmatoarele doua saptamani vremea se va mentine calda, iar ploile.

Barbatii care pot face peste 40 de flotari sunt mult mai putin predispusi de a dezvolta afectiuni ale inimii - studiu

Un nou studiu realizat de cercetatorii de la Facultatea de Sanatate Publica a Universitatii Harvard a descoperit ca barbatii care pot face cel putin 40 de flotari in serie sunt mult mai putin predispusi de a suferi de afectiuni ale inimii in urmatorii 10 ani, relateaza studyfinds. org.

Ofertele uimitoare de la eMAG: toate aceste produse costa mai putin de 120 lei

EMAG a revenit cu poate cea mai apreciata campanie in 2020: totul la sub 120 de lei. Si, da, nu duce lipsa de oferte bune nici acum. Mai jos ti-am adunat cateva dintre cele pe care sa le iei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )