Libnet.ro
UNICEF

15:46

Suceava: Un membru al unei sectii de votare a fost preluat de ambulanta dupa ce i s-a facut rau

B1 B1,
Suceava: Un membru al unei sectii de votare a fost preluat de ambulanta dupa ce i s-a facut rau

Un membru al unei sectii de votare din judetul Suceava a fost preluat de o ambulanta, duminica dimineata, dupa ce a suferit un atac de epilepsie, informeaza Mediafax. Potrivit prefectului judetului Suceava,. continuă pe B1

Alegeri Prezidentiale 2014: Membru al unei sectii de votare, preluat de ambulanta dupa o criza de epilepsie

Un membru al unei sectii de votare din judetul Suceava a fost preluat de o ambulanta, duminica dimineata, dupa ce a suferit un atac de epilepsie.

AMBULANTA la vot: Un membru al unei sectii de votare din Suceava a ajuns la spital

Un membru al unei sectii de votare din judetul Suceava a suferit un atac de pilepsie. A fost nevoie de interventia unui echipaj de ambulanta care l-a preluat pe marbat si l-a transportat la spital.

Presedintele unei sectii de votare din Resita a anuntat ca ar lipsi 400 de buletine de vot

Presedintele unei sectii de votare din Resita a anuntat ca ar lipsi 400 de buletine de vot, incidentul reclamat fiind verificat de angajati ai Ministerului Afacerilor Interne MAI), au declarat surse din Politie,.

Presedintele unei sectii de votare din Gorj, cercetat penal dupa ce a pierdut stampila de control

Presedintele unei sectii de votare din judetul Gorj este cercetat penal pentru neglijenta in serviciu, dupa ce a pierdut stampila de control a sectiei pe care o conduce, transmite Mediafax.

INCIDENT LA VOT: Presedintele unei sectii de votare din Gorj, cercetat penal

Politistii au deschis un dosar penal pentru neglijenta in serviciu pe numele presedintelui unei sectii de votare din judetul Gorj. Acesta a pierdut stampila de control a sectiei pe care o conduce.

Alegeri prezidentiale 2014. Presedintele unei sectii de votare din Gorj, cercetat penal dupa ce a pierdut stampila de control

Presedintele unei sectii de votare din judetul Gorj este cercetat penal pentru neglijenta in serviciu, dupa ce a pierdut stampila de control a sectiei pe care o conduce, transmite Mediafax.

Ca romanul, impartial: Cum a ajuns reprezentantul PSD sa ocupe 3 locuri pe lista biroului unei sectii de vot din Suceava

O situatie bizara apare in judetul Suceava, unde reprezentantul aliantei PSD-PC-UNPR intr-o sectie de votare figureaza ca reprezentand si partidele neparlamentare Prodemo si Partidul Alianta Socialista PAS). Omul spune ca a cerut sa fie pastrat pe lista doar din partea PSD-PC-UNPR, de teama ca si-ar putea pierde indemnizatia. De la Biroul Electoral Judetea Suceava, un membru a explicat ca o persoana poate reprezenta doar un singur partid.

Gorj: Presedintele unei sectii de votare, cercetat penal pentru ca a pierdut stampila sectiei

Presedintele unei sectii de votare din judetul Gorj este cercetat penal pentru neglijenta in serviciu. Acesta a pierdut stampila de control a sectiei pe care o conduce, informeaza Mediafax. Presedintele.

ştiri de la B1

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )