Libnet.ro
UNICEF

17:00

Sunteti gata pentru cea mai cool petrecere de Revelion?!.

România Liberă România Liberă,
Sunteti gata pentru cea mai cool petrecere de Revelion?!.

MEI Concerts Entertainment organizeaza THE COUNTDOWN 2014 - New YearsEve Dance Party, cu participarea extraordinara a Playboy. Experimentati cea mai incitanta petrecere din oras la cote maxime, pe 31 decembrie 2013, incepand cu orele 22, la Sala Polivalenta din Bucuresti. Petrecerea va incepe cu DJ Wanda, al carei nume este sinonim cu distractia si care va crea atmosfera in stilul sau inconfundabil. Snatt Vix reprezinta un duo de DJ care a contribuit intr-o mare masura de-a . continuă pe România Liberă

Cum arata femeia care a intrat in Cartea Recordurilor pentru cea mai mica talie

Katie Jung s-a nascut in 1937 si inca din adolescenta si-a dorit sa aiba o talie de viespe, asemenea femeilor din Epoca Victoriana. insa la 38 de ani a inceput sa ia masuri drastice. Katie a inceput.

Profit-record pentru cea mai mare companie energetica din Moldova

Cel mai mare distribuitor de energie electrica din Republica Moldova, compania Gas Natural Fenosa a inregistrat in primele noua luni ale acestui an un profit operational de 22 milioane de euro circa 383 de milioane de lei), in crestere cu 15,6% fata de cel din perioada similara a anului 2012.

iPhone 5S, smartphone-ul cu cea mai slaba baterie. Care este telefonul cu cea mai mare autonomie

Telefoanele inteligente sunt cunoscute pentru problemele cu autonomia bateriei, iar revista britanica Which? a testat cele mai noi modele de pe piata pentru a afla care are cea mai puternica vbaterie. Samsung Galaxy.

Cea mai in varsta femeie din istoria Maratonului de la New York a murit dupa cursa

Joy Johnson, 86 de ani, a fost cea mai in varsta femeie care a participat la Maratonul de la New York. Ea a alergat anul acesta pentru a 25-a oara, dar a murit in somn in noaptea de dupa cursa, oferind cea mai emotionanta poveste a acestui eveniment, un exemplu de devotament si pasiune pentru sport si viata.

Mircea Dusa: De 1 Decembrie organizam cea mai mare PARADA MILITARA de dupa Revolutie.

Anul acesta, de 1 Decembrie va fi cea mai mare parada militara de dupa Revolutie. Anuntul a fost facut chiar de ministrul Apararii Mircea Dusa, la Realitatea TV. Seful Apararii spune ca a solicitat bani de la Guvern, pentru organizarea evenimentului si ca sumele urmeaza sa fie alocate printr-o HG. Printre surprizele pregatite pentru Ziua Nationala, Mircea Dusa a dezvaluit ca la defilare vor participa si si subunitati ale trupelor aliate, inclusiv cele din SUA. Astfel, soldatii americani .

Fost cancelar german: Marea Britanie este cea mai mare problema a Uniunii Europene

Marea Britanie este cea mai mare problema care sta in calea dezvoltarii Uniunii Europene si care se opune masurilor ce pot asigura supravietuirea si consolidarea blocului european, a avertizat fostul cancelar german Gerhard Schroder.

Cea mai puternica furtuna din istorie a lovit Filipinele. Sute de mii de oameni sunt sinistrati

Super taifunul Hayan a lovit Filipinele, fiind nu doar cea mai puternica furtuna din acest an, ci probabil cel mai puternic ciclon tropical inregistrat vreodata. Mai multe zone ale tarii sunt afectate de ploaia tore.

Cea mai in varsta maratonista de la New York a murit a doua zi dupa concurs

Americanca Joy Johnson, cea mai in varsta alergatoare 86 ani) care a luat startul la maratonul de la New York de duminica, a decedat a doua zi, dupa ce in timpul cursei s-a impiedicat si s-a lovit la cap si a.

Sondaj: PCRM se bucura de cea mai mare incredere in randul alegatorilor

PCRM se bucura de cea mai mare incredere din partea cetatenilor, arata un sondaj realizat de catre Asociatia Sociologilor si Demografilor din Republica Moldova.

Vasilescu (BNR) la RFI: Impozitarea constructiilor speciale este cea mai viabila solutie; presa s-a cam inflamat in privinta inflatiei

Impactul masurilor convenite de Guvernul Ponta cu FMI va fi minim, iar presa s-a cam inflamat in privinta riscului inflationist, declara la RFI consilierul guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu. El considera ca impozitarea constructiilor speciale este cea mai viabila solutie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )