Libnet.ro
UNICEF

18:15

Supermarketuri si shaormerii din Sectorul 4, amendate pentru ca vindeau produse expirate sau nu aveau autorizatie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Supermarketuri si shaormerii din Sectorul 4, amendate pentru ca vindeau produse expirate sau nu aveau autorizatie

Mai multe supermarketuri si shaormerii din Sectorul 4 al Capitalei au fost amendate de Politia Locala cu aproape 400. 000 de lei pentru ca vindeau produse expirate sau fara acte de provenienta, iar unele dintre unitati nu aveau autorizatie de functionare. continuă pe Wall-Street Ro

Femeia care a intrat cu masina in poarta din fata Guvernului, cercetata pentru distrugere

Femeia care a intrat aseara cu masina in poarta din fata Guvernului, dupa ce a trecut printre protestatarii din Piata Victoriei, este cercetata pentru distrugere si evaluata psihiatric, in spitalul in care a fost internata.

Razboiul painii din Venezuela: Brutari arestati pentru ca foloseau prea multa faina in checuri si negrese

Autoritatile venezuelene au arestat patru brutari saptamana aceasta pentru ca au copt negrese si alte produse de patiserie, guvernul socialist al presedintelui Nicolas Maduro amenintand ca va nationaliza patiseriile din Caracas, noteaza Guardian.

Primarul din Botosani, urmarit penal pentru abuz in serviciu

Primarul municipiului Botosani, Catalin-Mugurel Flutur, este urmarit penal de procurorii Serviciului Teritorial Suceava al Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu avand ca rezultat obtinerea, pentru sine sau pentru altul, a unui folos necuvenit in forma continuata, potrivit unui comunicat de presa al DNA.

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2773 seconds )