Libnet.ro
UNICEF

22:16

Supravietuitorii de cancer, mesaj important la Festivalul Untold: Exista speranta!

România Liberă România Liberă,
Supravietuitorii de cancer, mesaj important la Festivalul Untold: Exista speranta!

Aproximativ 150 de tineri supravietuitori de cancer din 10 tari europene, intre care si Romania, au purtat, duminica seara, la Festivalul Untold de la Cluj-Napoca, tricouri galbene cu un mesaj impotriva acestei boli, pentru a transmite ca exista speranta si viata dupa cancer. continuă pe România Liberă

Supravietuitorii cancerului, mesaj important la Festivalul Untold: Exista speranta!

Aproximativ 150 de tineri supravietuitori de cancer din 10 tari europene, intre care si Romania, au purtat, duminica seara, la Festivalul Untold de la Cluj-Napoca, tricouri galbene cu un mesaj impotriva acestei.

FOTO: Festivalul UNTOLD se incheie duminica noaptea. Cum au fost cele patru zile de DISTRACTIE

Timp de patru zile, peste 200. 000 de spectatori au participat la zeci de concerte sustinute de artisti precum Avicii, Armin van Buuren, David Guetta si Tinie Tempah, in cadrul Festivalului Untold.

Cluj: Peste 70.000 de spectatori la concertul Armin van Buuren de la Festivalul Untold (VIDEO)

Peste 70. 000 de persoane au participat, in noaptea de sambata spre duminica, la concertul sustinut de DJ-ul olandez Armin van Buuren la Cluj-Napoca, in cadrul Festivalului Untold, scrie Digi 24. Primarul Clujului,.

Veste importanta pentru cei prezenti la Festivalul Untold

Emil Boc a fost unul dintre zecile de mii de fani prezenti pe Cluj Arena la concertele din a doua zi a Untold Festival. Primarul Clujului a asteptat in special show-ul Avicii, declarandu-se un fan infocat al .

Peste 60.000 de spectatori la concertul Avicii de la Festivalul Untold. Emil Boc a fost prezent la eveniment, alaturi de sotia sa

Peste 60. 000 de persoane au participat, in noaptea de vineri spre sambata, la concertul sustinut de Avicii la Cluj-Napoca, in cadrul Festivalului Untold, a anuntat primarul Clujului, Emil Boc, pe Facebook. Boc a fo.

Peste 60.000 de spectatori la concertul Avicii de la Festivalul Untold. Emil Boc a fost prezent la eveniment, alaturi de sotia sa (VIDEO)

Peste 60. 000 de persoane au participat, in noaptea de vineri spre sambata, la concertul sustinut de Avicii la Cluj-Napoca, in cadrul Festivalului Untold, a anuntat primarul Clujului, Emil Boc, pe Facebook. Boc a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )