Libnet.ro
UNICEF

13:31

Suprinzator: Bucurestiul atrage mai multi turisti ca Nisa, Lisabona sau Rio de Janeiro?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Suprinzator: Bucurestiul atrage mai multi turisti ca Nisa, Lisabona sau Rio de Janeiro?

Bucurestiul ocupa locul 64 in topul celor mai vizitate 100 de orase din lume de catre turisti straini, cu 2,43 milioane de vizitatori in 2012, in crestere cu 3,7% fata de 2011. Desi mult in urma capitalelor vecine, Budapesta 27) si Sofia 30),. continuă pe Wall-Street Ro

Romania a atras in 2013 mai multi turisti straini

Numarul de nopti petrecute de turistii straini in unitatile de cazare din tara noastra a crescut, anul trecut, cu 5,1%, dar turismul autohton este in continuare cu mult in urma statelor vecine, mai putin de o cincime dintre innoptari revenind vizitatorilor straini, potrivit unui barometru Eurostat publicat astazi.

Mai multi consilieri de la Cotroceni ar putea demisiona pentru a se inscrie in PMP - surse.

Consilierii prezidentiali Adrian Radulescu si Gabriel Berca ar putea sa demisioneze din functiile de la Palatul Cotroceni, pentru a se inscrie in Partidul Miscarea Populara, potrivit unor surse politice, citate de Mediafax. Potrivit surselor citate, mai multi consilieri prezidentiali urmeaza sa decida, in zilele urmatoare, daca raman la Palatul Cotroceni sau se inscriu in Partidul Miscarea Populara, discutiile urmand a se transa in zilele urmatoare. Pe langa consilierii prezidentiali Adrian .

Accidentul aviatic din Apuseni: Procurorii audiaza, luni, mai multi martori.

Procurorii Parchetului Curtii de Apel Alba Iulia audiaza, luni, mai multi localnici si membri ai echipelor de salvare care pot furniza informatii despre accidentul aviatic produs in Apuseni, informeaza Mediafax. Purtatorul de cuvant al Parchetului Curtii de Apel Alba Iulia, Mihaela Chicea, a declarat, luni, ca procurorii care ancheteaza accidentul aviatic produs saptamana trecuta fac audieri in acest caz. Chicea a spus ca procurorii vor audia, luni, mai multe persoane dintre cele care au .

Romania pesimismului: cei mai multi romani spun ca traiesc prost si ca Romania merge in jos

Romanii nu au inca incredere in puterea economica a tarii. Cei mai multi dintre ei, 44,6%, cred ca economia Romaniei merge tot in jos, iar 66,7% dintre ei sunt de parere ca tara in sine se indreapta intr-o directie gresita, potrivit unui studiu.

Echipaj de politie luat la bataie cu bulgari de zapada de mai multi tineri care faceau drifturi, intr-o parcare din Mamaia

Un echipaj de politie din Constanta a fost luat la bataie cu bulgari de zapada de mai multi tineri, intr-o parcare din Mamaia. Tinerii se adunasera acolo ca sa faca drifturi, pana cand cineva a anuntat.

Cele mai vizitate tari din Europa: Cum ti se par cifrele Romaniei?

Mai multi turisti si-au facut vacantele in Europa anul trecut, arata datele publicate deEurostat, din care reiese ca numarul total al innoptarilor in Uniunea Europeana a crescut la 2,6 milioane +1,6), iar cel al vizitatorilor straini la 1,18 4,8%).

Topul celor mai vizitate tari din Europa. Afla unde se claseaza Romania

Mai multi turisti si-au facut vacantele in Europa anul trecut, arata datele publicate de Eurostat , din care reiese ca numarul total al innoptarilor in Uniunea Europeana a crescut la 2,6 milioane +1,6), iar cel al vizitatorilor straini la 1,18.

IREC: Bucurestiul nu mai crede in lacrimi, domnule Oprescu.

Reprezentantii Initiativei pentru Responsabilitate Civica i-au adresat primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, o scrisoare deschisa in care ii cer, intrucat este si medic, sa se gandeasca la consecintele prezentei maidanezilor pe strazi asupra sanatatii si sa ia masuri pentru ca legea sa fie aplicata. Redam, mai jos, integral, apelul: D-lui Profesor Doctor Sorin Oprescu, Primar General al Municipiului Bucuresti SCRISOARE DESCHISA Bucurestiul nu mai crede in lacrimi Domnule .

Mai multi membri CNA reinterpreteaza legea si vor sa scurteze lista posturilor pe care cablistii sunt obligati sa le retrasmita

Discutii naucitoare, joi, la CNA pe seama listei de televiziuni pe care operatorii de cablu sunt obligati sa le retransmita gratuit - asa-numita lista must carry. De la 1 februarie, lista innoita, valabila pentru anul in curs, trebuia publicata pe site-ul CNA, insa forul audiovizual a amanat pentru martea viitoare o decizie, intrucat membrii nu au ajuns la un acord privind numarul de posturi pe care aceasta ar urma sa le contina. Intr-o discutie din care reiese ca unii membri CNA nu cunosc Legea audiovizualului, iar altii vor sa interpreteze textul acesteia altfel decat in intelesul juridic folosit de ani de zile, s-a pus problema ca lista must carry sa includa mai putine posturi ca in prezent, putand fi lasate pe bara canale precum Nasul TV, Look TV, Transilvania L!ve sau TV H.

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1964 seconds )